Σούπερ Λιγκ-ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ για το υπόλοιπο ο Μίσιτς

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ για το υπόλοιπο ο Μίσιτς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μπάμπης Πουλούτσης

Σούπερ Λιγκ-ΠΑΟΚ: Σοκ στον ΠΑΟΚ με τον Γιόζιπ Μίσιτς, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, όπως διαπιστώθηκε από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

12.06.2020 | 17:28

Σούπερ Λιγκ-ΠΑΟΚ: Σοκ στον ΠΑΟΚ με τον Γιόζιπ Μίσιτς, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν! Όπως διαπιστώθηκε από εξετάσεις που υποβλήθηκε, ο Κροάτης μέσος έχει κύστη στη βουβωνική χώρα και τίθεται εκτός πλάνων. Ο παίκτης θα χειρουργηθεί την άλλη εβδομάδα και θα χάσει τα εναπομείναντα 9 ματς των πλέι οφ και το Κύπελλο. Στην ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρεται: «Εκτός πλάνων του Αμπέλ Φερέιρα για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν πρόκειται να μείνει ο Γιόζιπ Μίσιτς. Στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, αλλά και στην κλινική εξέταση ο Κροάτης διαπιστώθηκε πως έχει μια κύστη στη βουβωνική χώρα και την προσεχή εβδομάδα θα υποβληθεί σε επέμβαση. Ως εκ τούτου δεν θα μπορέσει ν’ αγωνιστεί στους αγώνες που απομένουν για τη Super League και το Κύπελλο Ελλάδας».

Στο πλευρό του ποδοσφαιριστή σύσσωμος ο ΠΑΟΚ. Ο Γιώργος Σαββίδης ανήρτησε φωτογραφία του Μίσιτς στο Instagram με την εξής λεζάντα: «Είμαστε όλοι μαζί σου, μείνε δυνατός». Μήνυμα στήριξης έστειλε και η ΠΑΕ, στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Ο Γιόζιπ Μίσιτς θα απουσιάσει από τα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν, για ιατρικούς λόγους. Στεκόμαστε στο πλευρό σου Γιόζιπ», ανέφεραν από τον δικέφαλο του Βορρά. Αυτή είναι μία ακόμη μεγάλη απουσία του ΠΑΟΚ, μετά τους Αουγκούστο, Κρέσπο και Ζαμπά.

Έτοιμος για Παναθηναϊκό

Κατά τα άλλα ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πέραν των μακροχρόνια τραυματιών Αουγκούστο, Ζαμπά, Κρέσπο και του Μίσιτς που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, εκτός παραμένει ο Βέρνμπλουμ. Το θετικό για τον Αμπέλ Φερέιρα είναι ότι επέστρεψε ο Γιαννούλης που εξέτισε την ποινή του, ενώ έτοιμος είναι και ο Ίνγκασον.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ απαρτίζουν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ινγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίτσιο, Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Ακπόμ και Τζόλης.

Δείτε ακόμη

Γιαννακόπουλος: «Παναθηναϊκέ μου αντίο»
Καμία διαβεβαίωση Γραμμένου σε οποιονδήποτε για αναδιάρθρωση
Μάχη Ευρώπης στη Γρανάδα, ντέρμπι και στη Βαλένθια
Exit mobile version