Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-ΑΕΚ: «Να παίξουμε καλά»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-ΑΕΚ: «Να παίξουμε καλά»

Σούπερ Λιγκ-ΑΕΚ: Χαρακτήρα τελικού έχει για την ΑΕΚ το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όπως τόνισε στη Nova ο Μάσιμο Καρέρα.

Σούπερ Λιγκ-ΑΕΚ: Χαρακτήρα τελικού έχει για την ΑΕΚ το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όπως τόνισε στη Nova ο Μάσιμο Καρέρα. Ο τεχνικός της Ένωσης τόνισε ότι αν η ομάδα του έχει ένταση και επιθετικότητα τότε είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμη. Για τους Αραούχο και Ολιβέιρα ανέφερε ότι θα ξεκινήσουν μόνο αν είναι 100% έτοιμοι. Άλλωστε, η ανετοιμότητά τους ήταν ο λόγος που έπαιξε ο Πέτρος Μάνταλος στην κορυφή της επίθεσης κόντρα στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Ενομπακάρε, που βρίσκεται προ των πυλών των κιτρινόμαυρων, χαρακτηρίζοντάς τον πολύ καλό παίκτη. Τέλος, μίλησε για το παιχνίδι με το τριφύλλι, για το οποίο στάθηκε στη βελτίωση της ομάδας του στο φινάλε.

«Μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα με τη μπάλα στα πόδια, αλλά βελτιωθήκαμε και πάντα προτιμώ να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο. Πήραμε έναν βαθμό και είμαστε ισόβαθμοι με τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση», τόνισε για το ματς της πρεμιέρας. Αναφορικά με τη χρησιμοποίηση του Μάνταλου στην επίθεση, ο Καρέρα σχολίασε: «Ήταν σχεδόν υποχρεωτική απόφαση για τον Μάνταλο στην κορυφή, αφού οι Ολιβέιρα και Αραούχο δεν είχαν τα πόδια για 90 λεπτά. Το ξέρω κι εγώ για τον Πέτρο ότι δεν ήταν η φυσική του θέση. Σκέφτηκα αυτήν την επιλογή για να μην ρισκάρω. Θα είχαμε ρίσκο να βάλουμε τον Νέλσον ή τον Σέρχιο. Σίγουρα όταν φτάσουμε στο σημείο με τα απανωτά παιχνίδια θα χρειαστούμε όλη την ομάδα διαθέσιμη για να παίξουν».

«Τελικός με ΟΦΗ»

Για το ματς που ακολουθεί με τον ΟΦΗ ο Καρέρα μίλησε για τελικό. «Είναι ένας τελικός, πρέπει να πάμε και να παίξουμε καλά για να σκεφτούμε τη συνέχεια. Αν έχουμε συγκέντρωση, ένταση και την επιθετικότητα είμαστε μια πολύ δύσκολη ομάδα. Ο ΟΦΗ είναι μια καλή ομάδα, παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο. Από εμάς εξαρτάται, γιατί αν πάμε εκεί και πούμε ότι είναι εύκολος αγώνας δεν θα πάνε καλά τα πράγματα», τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ, ενώ για το αν θα παίξουν οι Ολιβέιρα και Αραούχο είπε: «Έχουμε τις προπονήσεις σήμερα και αύριο. Το σημαντικό για μένα είναι να ξέρω ότι βρίσκονται στο 100% για τον αγώνα και όχι να παίξουν 20 λεπτά και να πάθουν κάτι».

Για την περίπτωση Βράνιες κι αν διακοπεί πρόωρα ο δανεισμός του: «Αυτό πρέπει να συζητηθεί με την ομάδα, με τη διοίκηση». Καταλήγοντας, για τον Ενομπακάρε ο προπονητής των κιτρινόμαυρων είπε: «Προφανώς και τον γνωρίζω, είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Ακόμα όμως δεν είναι παίκτης της ΑΕΚ, όταν θα είναι θα τον προπονήσω».

Δείτε ακόμη

Μπάσκετ drive-in οραματίζονται στην VTB League!
Λίβερπουλ: Υπέγραψε συμβόλαιο ο ανιψιός του Ιαν Ρας
Μία ανάσα από εξωαγωνιστική συνεργασία με Σισέ ο Ερμής!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις