Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λίβερπουλ – Φαν Ντάικ: Ανανεώνει με ποσό ρεκόρ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λίβερπουλ – Φαν Ντάικ: Ανανεώνει με ποσό ρεκόρ

Λίβερπουλ - Φαν Ντάικ: Του προσφέρουν το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία της οι ρεντς - Δεν έχει χάσει λεπτό 2,5 χρόνια ο αμυντικός πυλώνας του Ανφιλντ

ΛίβερπουλΦαν ΝτάικΠολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του στη Λίβερπουλ βρίσκεται ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Ο Ολλανδός άσος συνέβαλε τα μέγιστα στη φετινή πορεία των ρεντς προς το θρόνο της αγγλικής ποδοσφαιρικής πρέμιερσιπ. Η δε προσπάθειά του εκτιμήθηκε τα μέγιστα από τον Κλοπ και τους διοικούντες το κλαμπ. Ως εκ τούτου του προσφέρθηκε τέτοιο ποσό που ετοιμάζεται να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ιστορίας του συλλόγου. Οι δε ετήσιες απολαβές του, θα αγγίξουν σχεδόν τα 13 εκατ. ευρώ και θα “δεθεί” με το κλαμπ ως το 2025!

Ο Φαν Ντάικ ήταν αναμφίβολα ο στυλοβάτης της άμυνάς της Λίβερπουλ φέτος. Αν αληθεύει το ρεπορτάζ από το Νησί οι δύο πλευρές έχουν ήδη συμφωνήσει για το νέο συμβόλαιο των 12,8 εκατ. ευρώ. Με αυτό όπως είπαμε ο απροσπέλαστος Ολλανδός σέντερ μπακ θα εκθρονίσει τον Μο Σαλάχ από το θρόνο του πιο ακριβοπληρωμένου άσου της αρμάδας του Κλοπ!

Λίβερπουλ – Φαν Ντάικ: Δεν έχει χάσει ματς!

Με τον Φαν Ντάικ αμυντικό ηγέτη η Λίβερπουλ διατήρησε εύκολα φέτος την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με 21 τέρματα παθητικό στις πρώτες 29 αγωνιστικές. Ο Ολλανδός σέντερ μπακ έπαιξε σε όλα τα παιχνίδια (!) ενώ πέτυχε και 4 γκολ! Πρόπερσι, δε, είχε επίσης παίξει όλα τα ματς (38) με τον ίδιο απολογισμό τερμάτων (4). Αν και φέτος πάει φουλ ως το τέλος χωρίς απουσία θα είναι σπανιότατο αυτό που θα έχει πετύχει. Θα είναι σχεδόν μοναδικό δείγμα κεντρικού μπακ σε τόσο μεγάλο κλαμπ, σε τέτοιο πρωτάθλημα, που δεν έχει χάσει αγώνα για 2,5 χρόνια!

Δείτε ακόμη:

Super League: Οι αγώνες-κλειδιά των play off και play out
Ινσούα: “Θα ήθελα να συνεχίσω στον ΠΑΟ, αλλά…”
Μαδριλένικη φιλοξενία, προσφορά γηπέδου από την Ατλέτικο στη Ρεάλ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις