Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΕΠΟ – αναδιάρθρωση: Αναδιάρθρωση; #not
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ – αναδιάρθρωση: Αναδιάρθρωση; #not

ΕΠΟ - αναδιάρθρωση: Ο πρόεδρος της ΕΠΟ διέψευσε πως είπε ότι αν δεν ολοκληρωθεί η SL2 θα οδηγηθούν σε αναδιάρθρωση SL1, SL2, και Β’ εθνική

ΕΠΟ – αναδιάρθρωση: Η Ενωση Σουπερ Λιγκ 2 και Β εθνικής έχει κάνει γνωστό πως δεν είναι σε θέση να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 πριν τις 2 Αυγούστου. Τότε δηλαδή που λήγει η αγωνιστική περίοδος έπειτα από απόφαση της ΕΠΟ. Έτσι, έριξε στο τραπέζι πρόταση για αναδιάρθρωση και των τριών κατηγοριών με 18, 16 και 14 ομάδες αντίστοιχα στο πλάνο της νέας σεζόν. Την πρόταση, μάλιστα, την κατέθεσε επίσημα. Τόσο στην ΕΠΟ, που έχει την τελευταία λέξη για τέτοια θέματα, όσο και στην Πολιτεία, σε συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Από τη λίγκα, μάλιστα, βγήκε ως διαρροή ότι η συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας έγινε σε καλό κλίμα. Και ότι ο κ. Γραμμένος βλέπει θετικά την πρόταση αναδιάρθρωσης. Κάτι που συντήρησε την πιθανότητα αναδιάρθρωσης ως θέμα προς συζήτηση. Από κάποιες πηγές, μάλιστα, διακινούνται …βολικά σενάρια αναδιάρθρωσης. Και προσπαθούν να θέσουν προ τετελεσμένων τον Γραμμένο και την ΕΠΟ. Η και την Πολιτεία, σε μία περίοδο για πολλούς έντονα προεκλογική.

ΕΠΟ – αναδιάρθρωση: Κατηγορηματική διάψευση

Ποδοσφαιρικοί παράγοντες χωρις ερείσματα στα κέντρα αποφάσεων διαρρέουν με …τέχνη πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ τους διαβεβαίωσε ότι “αν η SL2 διακοπεί, τότε υπάρχει περίπτωση αναδιάρθρωσης σε SL1-SL2 και Β΄ εθνική. Αν γίνει κανονικά η SL2, δεν υπάρχει περίπτωση αναδιάρθρωσης”. Και κάπου εκεί εξερράγη ο Γραμμένος που διέψευσε κατηγορηματικά ότι έδωσε τη συγκεκριμένη απάντηση σε οποιονδήποτε. Ετσι, το νέο έκτακτο ΔΣ της λίγκας που προγραμματίστηκε ακριβώς γι αυτό το λόγο, για την πρόθεση Γραμμένου, είναι ουσιαστικά άνευ αντικειμένου!

Δείτε ακόμη:

Μάχη Ευρώπης στη Γρανάδα, ντέρμπι και στη Βαλένθια
Τους “σκοτώνουν” τα όνειρα οι ισοπαλίες!
Επιστροφή με ποδόσφαιρο, κύπελλο και Γιουβέντους – Μίλαν!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις