Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μύκονος κορονοϊός: Η Βίκυ Κάβουρα μάς προτρέπει να “πάμε καλύτερα στο χωριό”
LIFESTYLE

Μύκονος κορονοϊός: Η Βίκυ Κάβουρα μάς προτρέπει να “πάμε καλύτερα στο χωριό”

Μύκονος κορονοϊός: «Δεν ξαναπάω πουθενά, σπιτάκι μου θα κάθομαι. Πέρασα πάρα πολύ ωραία απλά λίγο με φοβούνται», είπε η ηθοποιός.

Μύκονος κορονοϊός: Είπε να κάνει μια απόδραση στο νησί των ανέμων όπως τόσοι και τόσοι επώνυμοι, αλλά της βγήκε ξινή. Ο λόγος για τη Βίκυ Κάβουρα η οποία όπως είπε πήγε στη Μύκονο αλλά όλα ήταν κλειστά.

Ειδικότερα, όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε αναφώνησε: «Α να ‘τα πάλι με τη Μύκονο… Ξινή μου βγήκε! Δεν ξαναπάω πουθενά, σπιτάκι μου θα κάθομαι. Πέρασα πάρα πολύ ωραία απλά λίγο με φοβούνται! Επειδή βγήκα και, υποτίθεται, είδα κόσμο. Κανέναν δεν είδα! Όλα κλειστά είναι παιδιά στη Μύκονο, τίποτα δεν υπάρχει!

Πάτε στο χωριό σας καλύτερα. Υπήρξε ο συνωστισμός και μετά έκλεισαν όλα. Η επόμενη μέρα, που έκλεισαν όλα, ήταν εκείνη που πήγα εγώ» είπε.

Βίκυ Κάβουρα: Η ανάρτηση με το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο Σκάσε ένα φιλί, το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία και ήδη έχει καταφέρει να βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις στις τάσεις στο YouTube. Το τραγούδι αυτό φαίνεται πως αρέσει αρκετά και στην πρώην σύντροφο του δημοφιλή τραγουδιστή, Βίκυ Κάβουρα, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τη θέα που έχει το μπαλκόνι του σπιτιού της και από πίσω ακούγεται το συγκεκριμένο κομμάτι.

Μάλιστα, η Βίκυ Κάβουρα έγραψε στο βίντεο τον τίτλο του τραγουδιού με hashtag.

Δείτε παρακάτω το στιγμιότυπο που ανήρτησε η Βίκυ Κάβουρα με το νέο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλο:

Δείτε ακόμη

Εκτός ελέγχου η Μύκονος – Πάρτι με είσοδο σε βίλες, αντιδράσεις από επιχειρηματίες (vid)
Βίντεο: Έστησαν… «αντι-κορόνα» πάρτι πάρτι σε μυστική τοποθεσία της Μυκόνου
Φρουρά, αυστηροί κανόνες και τιμοκατάλογος στα πριβέ πάρτι της Μυκόνου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις