Just the 2 of us: Υποψήφιοι για αποχώρηση

LIFESTYLE

Just the 2 of us: Υποψήφιοι για αποχώρηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μαρκέλλα Καλφοπούλου

Just the 2 of us: Τα υποψήφια ζευγάρια προς αποχώρηση από το λαμπερό σόου και η βασίλισσα Κωνσταντίνα.

11.06.2020 | 10:26

Just the 2 of us: Το απόλυτο spoiler για το λαμπερό σόου του Open βγήκε στον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε»! Όπως συνηθίζεται μετά την επιστροφή του σόου στις οθόνες μας την μετά κορονοϊό εποχή, στο γύρισμα της Τρίτης του J2US, γίνονται δύο αποχωρήσεις ζευγαριών προκειμένου να μην υπάρξει… σπόιλερ για τους διαγωνιζόμενους που φεύγουν κάθε εβδομάδα. Όμως το σίγουρο είναι πως ένα από τα δύο ζευγάρια που είναι υποψήφια, αποχωρεί το ένα. Έτσι, χθες στην εκπομπή Ευτυχείτε, μάθαμε πως τα δύο ζευγάρια που είναι υποψήφια είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Χρήστο Ζώτο και ο Ορφέας Παπαδόπουλος με την Άρτεμις Ματαφιά.

Και μπορεί να είναι ενδιαφέρον να περιμένουμε μέχρι το ερχόμενο Σάββατο για να διαπιστώσουμε ποιο τελικά από τα δύο παραπάνω ζευγάρια θα φύγει, όμως εκείνο που θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα είναι να δείτε πώς εμφανίζεται στη σκηνή η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, θα εντυπωσιάσει. Ο λόγος είναι ότι θα τη δούμε να φοράει… στέμμα και να υποδύεται την… Μπάρμπι! Ναι καλά διαβάσατε και όπως θα δείτε και στο βίντεο είναι μία κούκλα. Δείτε όσα αποκαλύφθηκαν για το λαμπερό σόου με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Just the 2 of us: Η εμφάνιση της Κωνσταντίνας που απογοήτευσε

Στο μεταξύ και στο ζωντανό του προηγούμενου Σαββάτου η Queen Κωνσταντίνα δεν τα πήγε καλά για μια ακόμη φορά και απογοήτευσε τους κριτές, ακούγωντας όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για άλλη μία φορά ακολούθησε τις συμβουλές του Σταμάτη Φασουλή που της είχε προτείνει να εμφανίζεται με τραγούδια που θα μπορούσαν να αναδείξουν το σεξ απίλ και το νάζι της. Όμως, παρόλο που σε προηγούμενο σόου είχε κερδίσει τις καλύτερες κριτικές, ερμηνεύοντας ένα τραγούδι της Μέριλιν Μονρόε που τής πήγαινε πολύ, στο σόου ως Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν τα κατάφερε και πολύ καλά.

Εμφάνιση pin up girl

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στη σκηνή ως pin up girl, κάτι που της πήγαινε πολύ, όμως ο παρτενέρ της Χρήστος Ζώτος με το κατακόκκινο κοστούμι της, δεν άρεσε καθόλου στην κριτική επιτροπή που τόνισαν ότι το συγκεκριμένο χρώμα και ύφος του ρούχου του δεν παρέπεμπε σε εκείνη την εποχή. Κάτι στο οποίο μάλλον δεν έχουν και πολύ δίκαιο γιατί όσοι γνωρίζουν ασπρόμαυρο κινηματογράφο, θα γνωρίζουν επίσης πως το κόκκινο χρώμα το προτιμούσαν οι σκηνοθέτες καθώς «έγραφε» στην κάμερα ως γκρι. Όσο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που τραγούδησε το «Υπομονή», δεν άκουσε καλές κριτικές, με τον Σταμάτη Φασουλή να της λέει ότι ο ίδιος δεν εννοούσε ότι θα πρέπει να αναλάβει τέτοιου είδους ρεπερτόριο αλλά κάτι πιο «ελαφρύ». Βέβαια οι επιτυχημένες ατάκες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έδωσαν και πήραν με την κριτική επιτροπή να το απολαμβάνει.

Η κόντρα Σπυροπούλου – Βανδή

Στο μεταξύ η Δέσποινα Βανδή σε μια εκ βαθέων συζήτηση που είχε με την Κατερίνα Καινούργιου, εξομολογήθηκε στην παρουσιάστρια ότι… «ζορίζομαι με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου». Για την αυστηρή κριτική της η τραγουδίστρια είπε: «Πάντα ήμουν αυστηρή και στα προηγούμενα παιχνίδια. Η αρχή μου είναι ότι πρέπει να λες τα πράγματα τα οποία νιώθεις. Σημασία έχει ο τρόπος που λέγονται αυτά και να σέβεσαι τον οποιονδήποτε έχεις απέναντί σου». Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την εμφάνισή της στο παιχνίδι:«προσπαθώ να εστιάσω στα θετικά. Από εκεί και πέρα δεν σου κρύβω ότι ζορίζομαι στο φωνητικό κομμάτι, αλλά τι να κάνω; Είπαμε, είναι ένα παιχνίδι που δεν είναι καθαρά talent show», είπε κλείνοντας η Δέσποινα Βανδή. Και τέλος η Κατερίνα Καινούργιου δεν παρέλειψε να ρωτήσει για την κόντρα με την Άσπα Τσίνα περί ελαφρού τραγουδιού: «δεν είναι μεμπτό ένα τραγούδι να είναι ανάλαφρο και αυτό είναι μια διάσταση της ζωής μας. Πήγα να πω μπράβο και ότι εμένα μου άρεσε. Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε. Καμία διάθεση να διαπληκτιστώ ή οτιδήποτε, να υπερασπιστώ είχα διάθεση».

Δείτε ακόμη

“Καλύτερα να πάτε στα χωριά σας”, λέει η Κάβουρα (λες και ετοιμαζόμασταν για Μύκονο)
“Την άλλη φορά η επίθεση να είναι ευθεία” – Η ανάρτηση “καρφί” της Νατάσας Θεοδωρίδου
Αυτοί πάνε στον τελικό του Master Chef 4
Exit mobile version