Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σουμάχερ νέο χειρουργείο: Πρωτοποριακή επέμβαση για τον πιλότο της Φόρμουλα 1
ΚΟΣΜΟΣ

Σουμάχερ νέο χειρουργείο: Πρωτοποριακή επέμβαση για τον πιλότο της Φόρμουλα 1

Σουμάχερ νέο χειρουργείο: Σε άλλη μια επέμβαση αναμένεται να υποβληθεί τις επόμενες ο άλλοτε πρωταγωνιστής της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ.

Σουμάχερ νέο χειρουργείο: Σε άλλη μια επέμβαση αναμένεται να υποβληθεί τις επόμενες ο άλλοτε πρωταγωνιστής της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ. Ο 51χρονος Γερμανός παραμένει καθηλωμένος στο κρεβάτι από τις 29 Δεκεμβρίου 2013, σε τραυματισμό που είχε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια που έκανε σκι με το γιο του στο Μεριμπέλ στις Άλπεις. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail ο Σουμάχερ θα υποβληθεί σε εγχείρηση βλαστικών κυττάρων στη Γενεύη προκειμένου να αντικατασταθούν τα κατεστραμμένα κύτταρα με νέα από το αίμα του ή τον μυελό των οστών και να αναζωογονηθεί το νευρικό του σύστημα.

Η ιταλική εφημερίδα Contro Copertina αναφέρει ότι ο επτά φορές πρωταθλητής παραμένει καθηλωμένος στο κρεβάτι, με τους μύες του να έχουν ατροφήσει και την οστεοπόρωση να έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της. «Έχω πολύ στενή σχέση μαζί του. Η κατάστασή του δεν είναι εύκολη. Είναι σε πολύ δύσκολη φάση και πρέπει να σεβαστούμε τον ίδιο και την οικογένειά του. Δεν τους αρέσει να αποκαλύπτουν τι ακριβώς γίνεται με την υγεία του, οπότε ποιος είμαι εγώ να το κάνω; Κάθε μέρα προσεύχομαι να γίνει καλά και να εμφανιστεί στα σιρκουί ξανά, κυρίως τώρα που αγωνίζεται και ο γιος του» είχε πει ο οδηγός της Φεράρι Φελίπε Μάσα, που είχε επισκεφτεί τον Σουμάχερ πριν λίγο καιρό.

  

Δείτε ακόμη

«Πολιτοφυλακή» ετοιμάζει ο Ερντογάν
‘Όταν δεν συμμορφώνεσαι” – Αναπαράσταση σοκ της δολοφονίας Φλόιντ μπροστά σε διαδηλωτές
Στις διαδηλώσεις για τον Τζόρτζ Φλόιντ συμμετείχε ο Μπραντ Πιτ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις