Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μενίδι συλλήψεις: Ναρκω-αγορά στην Αγία Σωτήρα
ΕΛΛΑΔΑ

Μενίδι συλλήψεις: Ναρκω-αγορά στην Αγία Σωτήρα

Μενίδι συλλήψεις: Έξι μέλη μιας από τις πιο γνωστές οικογένειες του Μενιδίου, που δραστηριοποιείται χρόνια τώρα στο εμπόριο ναρκωτικών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών.

Μενίδι συλλήψεις: Έξι μέλη μιας από τις πιο γνωστές οικογένειες του Μενιδίου, που δραστηριοποιείται χρόνια τώρα στο εμπόριο ναρκωτικών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών με τη συμμετοχή ανδρών της Ο.Π.Κ.Ε και του Τ.Α.Ε Δυτικής Αττικής. Όπως εξακριβώθηκε από την πολυήμερη διερεύνηση της δράσης της εγκληματικής ομάδας, πληροφορεί η Αστυνομία, η συμμορία είχε στήσει μια μικρή αγορά ναρκωτικών στην περιοχή της Αγίας Σωτήρας Αχαρνών, η οποία αποτελούνταν από δυο  οικίες και τρία  παραπήγματα, εντός χωραφιού – αλάνας. Για την απόκρυψη της προαναφερθείσας αγοράς, είχαν χτίσει ψηλή μάντρα στην πλευρά του δρόμου!

Γράφει ο Πέτρος Καρσιώτης

«Στον ειδικά διαμορφωμένο αυτό χώρο», αναφέρει η Αστυνομία «οι τοξικοεξαρτημένοι αγόραζαν τις ναρκωτικές ουσίες και πολλές φορές έκαναν απευθείας χρήση εντός αυτού, προκειμένου να αποφύγουν ενδεχόμενη σύλληψή τους από την Αστυνομία, κατά την αποχώρηση τους». Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μενιδίου, διαπίστωσαν ότι οι εμπλεκόμενοι είχαν ο καθένας τον ρόλο του.

 

Μενίδι συλλήψεις: Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, τα μέλη της συμμορίας είχαν διακριτούς ρόλους κατά την εγκληματική τους δράση και συγκεκριμένα ένα μέλος ήταν επιφορτισμένο να κατευθύνει τους χρήστες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, έτερο μέλος λάμβανε τα χρήματα της συναλλαγής, έτερο μέλος παρέδιδε τις ναρκωτικές ουσίες και άλλο μέλος είχε αναλάβει να αποκρύπτει τις ναρκωτικές ουσίες σε παρακείμενο χωράφι».

Από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ποσότητα ηρωίνης βάρους 107 γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 25 γραμμαρίων, 410 ναρκωτικά δισκία, ζυγαριά ακριβείας, 2 τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης και  το χρηματικό ποσό των 615 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

Δείτε ακόμη

“Σε δύο εβδομάδες θα έχουμε πολύ πιο άσχημα νούμερα” – Οι επιστήμονες προειδοποιούν
Ατελείωτες ουρές ξανά στην Υπηρεσία Ασύλου – Κανένα μέτρο, στο σημείο ο Μηταράκης
Επικίνδυνη χαλάρωση: 246 «έσπασαν» την καραντίνα, αυστηροποιούνται οι έλεγχοι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις