35χρονη βιτριόλι: Τι γνωρίζει για τις εξελίξεις η άτυχη Ιωάννα

ΕΛΛΑΔΑ

35χρονη βιτριόλι: Τι γνωρίζει για τις εξελίξεις η άτυχη Ιωάννα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

35χρονη βιτριόλι: Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή της 35χρονης γυναίκας που είχε οδηγηθεί στην Ασφάλεια ως η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, στις 20 Μαΐου.

11.06.2020 | 18:26

35χρονη βιτριόλι: Για την κατάσταση της υγείας της Ιωάννας, που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι, στην Καλλιθέα, αλλά και τις εξελίξεις με τη σύλληψη της 35χρονης βασικής ύποπτης για την φρικιαστική πράξη, μίλησε ο δικηγόρος του θύματος, Απόστολος Λύτρας, στην εκπομπή Live News. Ο κ. Λύτρας ανέφερε ότι η Ιωάννα, “δεν είναι σε καλή κατάσταση. Έχει ενημερωθεί ότι έχει γίνει η προσαγωγή και περιμένει. Πρώτα θα γίνει η σύλληψη και μετά θα μάθει λεπτομέρειες. Μου ζήτησε όταν έχω οποιοδήποτε νέο να την ενημερώσω”.

Αναφορικά με το αν το θύμα γνώριζε την 35χρονη ύποπτη ο κ. Λύτρας κατέστησε σαφές ότι δεν γνώριζε αυτή τη γυναίκα η Ιωάννα: “Δεν την είχε αναφέρει σε συζητήσεις. Είχα πει ότι δεν έχει σχέση με αυτή την κοπέλα. Σας έλεγα ότι η Ιωάννα δεν την γνωρίζει. Η Ιωάννα έδωσε τους κωδικούς, τα μηνύματά της, τα έδωσε όλα στις Αρχές. Έχουμε να κάνουμε με μια δράστη που η Ιωάννα δεν γνώριζε. Και επιβεβαιώνεται ότι είχε κάνει πολύ καλό σχεδιασμό. Όταν κάποιον άνθρωπο τον έχεις συναντήσει 2-3 φορές. Δεν πάει εκεί το μυαλό σου”.

Όσο για την κατάσταση της υγείας της, ο δικηγόρος της ανέφερε πως: “Η Ιωάννα από το Σάββατο έως σήμερα, είναι στη χειρότερη κατάσταση που εγώ την έχω δει. Έχει αφόρητους πόνους. Έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, θέλει να γίνει η σύλληψη”.

Δείτε ακόμη

Ένταλμα σύλληψης για την 35χρονη – Τι κατέθεσε ο σύντροφός της
Οι δύο μυστήριες αισθησιακές φωτογραφίες της 35χρονης στο προφίλ της στο Facebook
Ο γάμος στην Αιτωλοακαρνανία και η εμμονή με την Ιωάννα – Νέα στοιχεία για την 35χρονη
Exit mobile version