Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τένις – Φέντερερ: Του χρόνου ξανά!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τένις – Φέντερερ: Του χρόνου ξανά!

Τένις - Φέντερερ: Ο Ρότζερ Φέντερερ θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν το 2020 μετά από μια επιπλέον επέμβαση που υποβλήθηκε στο δεξί γόνατό του

ΤένιςΦέντερερ: Ο Ρότζερ Φέντερερ θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν το 2020 μετά από μια επιπλέον επέμβαση που υποβλήθηκε στο δεξί γόνατo. Ο 20 φορές νικητής Grand Slam διοργάνωσης, ρέκορντμαν ασφαλώς με αυτή την επίδοση,  είχε αρχικά υποβληθεί σε αρθροσκοπική χειρουργική τον Φεβρουάριο. Όπως αποκάλυψε υπήρξε αποτυχία στην αποκατάστασή και πάει πίσω χρονικά. Τον αναγκάζει να χάσει τη χρονιά. Αυτό, το ανακοίνωσε ο ίδιος με δημοσίευση στον λογαριασμό του στο twitter.

“Ανυπομονώ να δω όλους πίσω στο αγωνιστικό τουρ στην αρχή της σεζόν του 2021”, δήλωσε ξεκάθαρα ο 38χρονος Ελβετός. Ο αποκαλούμενος και ως “βασιλιάς του τένις” συνέχισε:  “Πριν από λίγες εβδομάδες, έχοντας βιώσει μια αναποδιά και αναπόφευκτη καθυστέρηση στην αρχική μου εκτιμώμενη ημερομηνία αποκατάστασης. Επρεπε να κάνω μια επιπλέον γρήγορη αρθροσκοπική διαδικασία στο δεξί μου γόνατο. Τώρα, όπως έκανα πριν από τη σεζόν του 2017, σκοπεύω να αφιερώσω τον απαραίτητο χρόνο για να είμαι 100% έτοιμος να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο σύντομα”.

Τένις – Φέντερερ: Μετά τον τραυματισμό δύο Grand Slam!

Ο Φέντερερ δεν έχει παίξει από τότε που έχασε από τον Novak Djokovic στον ημιτελικό του Αυστραλιανού τον Ιανουάριο. Θυμίζεται πως όταν έχασε το μεγαλύτερο μέρος του 2016 με τραυματισμό, επέστρεψε για να κερδίσει το Αυστρλιανό και το Ουίμπλεντον!

Δείτε ακόμη:

Euro 1980: Η Ελλάδα στην πρώτη τελική φάση της Ιστορίας της
Στο κόλπο για εγχώριο νταμπλ αλλά και… τριπλ κράουν η Μπάγερν!
Νέα γκέλα για την Μπενφίκα, 2-2 με Πορτιμονένσε!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις