Ρεάλ – γηπεδικό: “Πάρτε το Μετροπολιτάνο”!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρεάλ – γηπεδικό: “Πάρτε το Μετροπολιτάνο”!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ρεάλ - γηπεδικό: Η Ατλέτικο πρότεινε στη Ρεάλ να χρησιμοποιεί το Μετροπολιτάνο ως το πέρας της σεζόν διότι το Μπερναμπέου έκλεισε για βελτιωτικές εργασίες

11.06.2020 | 09:38

Ρεάλ – γηπεδικό: Οι εργασίες αναβάθμισης του “Σαντιάγο Μπερναμπέου” έχουν ξεκινήσει, ο αγωνιστικός χώρος ξηλώθηκε και η Ρεάλ θα παίζει πού; Αυτό αντιμετώπισε η βασίλισσα της Ευρώπης τις προηγούμενες μέρες. Το θρυλικό γήπεδό της αλλάζει και η διαδικασία αντικατάστασης του αγωνιστικού χώρου βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο. Τα συνεργεία να έχουν σκάψει όλη την επιφάνεια και τη στρώνουν με άμμο. Ετοιμάζεται η υποδομή που θα υποδεχτεί ένα σύστημα, με αποσπώμενο χλοοτάπητα. Σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα γηπεδικά πρότυπα! Ενα σύστημα που θα προσφέρει 100% προστασία στο τερέν, αλλά και δυνατότητα χρήσης του Μπερναμπέου 24/7/365 για κάθε χρήση. Από άλλα σπορ, μέχρι συναυλιακά event!

Και με το πρωτάθλημα; Η θέση της Ρεάλ ήταν δύσκολη και γίνεται δυσκολότερη. Αλλά μολονότι η αντιπαλότητα είναι μεγάλη τα τελευταία χρόνια, η άσπονδη γειτόνισσα Ατλέτικο πρόσφερε το υπερσύγχρονο “Γουάντα Μετροπολιτάνο για τα έξι εντός έδρας παιχνίδια που έχει να δώσει στην La Liga! Σύμφωνα με τη “Marca”, η πρόταση έγινε απευθείας από τον πρόεδρο της Ατλέτικο, Ενρίκε Σερέζο. Παρά ταύτα η Ρεάλ απάντησε αρνητικά και τον ευχαρίστησε για την πρόσφορα!

Ρεάλ – γηπεδικό: Στο “Ντι Στέφανο”

Η Ρεάλ αρνήθηκε την πρόταση της Ατλέτικο να χρησιμοποιήσει το “Μετροπολιτάνο” ως το τέλος της σεζόν. Λόγω των εργασιών του “Μπερναμπέου”. Η διοίκηση της Ρεάλ δήλωσε το «Αλφρέντο Ντι Στέφανο», το καλύτερό της βοηθητικό και έδρα της Ρεάλ Β’ γνωστής και ως Ρεάλ Καστίγια. Το γήπεδο αυτό βρίσκεται στο προπονητικό της κέντρο και οι διοικούντες την «βασίλισσα»  ήδη έχουν ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες εργασίες ώστε να το χρησιμοποιήσει ως έδρα. Καλύφθηκε και από πλευράς χρήσης του VAR. 

Δείτε ακόμα:

Euro 1980: Η Ελλάδα στην πρώτη τελική φάση της Ιστορίας της
Νέα γκέλα για την Μπενφίκα, 2-2 με Πορτιμονένσε!
Δύσκολα με ΠΑΟΚ Πούγγουρας, Μπεκ
Exit mobile version