Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γερμανία – κύπελλο: Μπάγερν για νταμπλ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανία – κύπελλο: Μπάγερν για νταμπλ

Γερμανία - κύπελλο: Επιβλήθηκε δυσκολότερα του αναμενόμενου της Αϊντραχτ 2-1 κι έδωσε ραντεβού με τη Λεβερκούζεν στον τελικό της 4ης Ιουλίου

Γερμανία – κύπελλο: Περισσότερο δύσκολο από ότι θα περίμενε οποιοσδήποτε ήταν το… μετέωρο βήμα της Μπάγερν προς τον τελικό του κυπέλλου. Μετά την Λεβερκούζεν -πέρασε χθες με άνετα 0-3 επί της έκπληξης του φετινού DFB Pokal, Σάαρμπρικεν- ήταν η σειρά του βαυαρικού γίγαντα. Υποδέχτηκε την Αϊντραχτ και ο Χάνσι Φλικ δεν ρίσκαρε το παραμικρό βέβαια. Έπαιξε με την καλύτερή του 11άδα και χτύπησε το ματς από νωρίς για να το καθαρίσει όσο το δυνατόν συντομότερα. Οταν, δε, προηγήθηκε στο 14’ με το γκολ του Πέρισιτς, πολλοί πίστεψαν πως όλα τέλειωσαν.

Η Αϊντραχτ δεν πήγε στο Μόναχο για τουρισμό. Ήταν αποφασισμένη να χτυπήσει με όλες τις δυνάμεις της την πρόκριση. Και αμέσως μετά το 1-0 δεν παράτησε το ματς, βγήκε στην πίεση ψηλά, πήρε την πρωτοβουλία αλλά μεγάλες φάσεις δεν είχε. Οι αλλαγές του Χούτλερ άλλαξαν όσο έπρεπε τον ρου του αγώνα και ο ντα Κόστα στο 69’ ισοφάρισε 1-1, δίνοντας τεράστιο ενδιαφέρον στο τελευταίο 20λεπτο.

Γερμανία – κύπελλο: Μίλησε ο killer!

Παρά την πρόσκαιρη αγωνία, πάντως, όταν χρειάστηκε μίλησε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο killer της Μπάγερν. Στο 74’ ο Πολωνός αρχισκόρερ έβαλε τους Βαυαρούς μπροστά στο σκορ εκ νέου και από τότε δεν άλλαξε ξανά μορφή το παιχνίδι. Η Μπάγερν διατήρησε το σκορ ως τέλους και πέρασε στο μεγάλο τελικό της 4ης Ιουλίου!

 

 

Δείτε ακόμη:

Αιχμές και υπονοούμενα κατά Γκαγκάτση και ΠΑΟΚ από Αυγενάκη
Ναι σε αναστολή και επικύρωση βαθμολογιών, όχι σε υποβιβασμούς!
Ζήτησε αναδιάρθρωση από Αυγενάκη η Σούπερ Λιγκ 2

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις