Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας – Τρέμη: Η ατάκα του προέδρου που προκάλεσε αμηχανία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας – Τρέμη: Η ατάκα του προέδρου που προκάλεσε αμηχανία

Τσίπρας - Τρέμη: "Είστε θύμα διαπλοκής" και "τροχονόμος μεγάλων συμφερόντων" είπε στη δημοσιογράφο ο Α. Τσίπρας.

Τσίπρας – Τρέμη: Άφωνη άφησε ο Αλέξης Τσίπρας την Όλγα Τρέμη όταν της είπε, κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους στο πλαίσιο του Φόρουμ των Δελφών, πως έχει κι εκείνη, ως δημοσιογράφος, υπάρξει θύμα της διαπλοκής στην Ελλάδα. Η αρχή έγινε όταν η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στην Καθημερινή και αναφέρθηκε στη διαφθορά. «Ποια είναι η διαπλοκή;» ρώτησε, μεταξύ άλλων η Όλγα Τρέμη.

«Κοιτάξτε, ας μην κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε. Όλοι καταλαβαίνουμε τι είναι η διαπλοκή. Κατ’ αρχάς, και εσείς το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά, και το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά διότι εγώ θεωρώ ότι είσαστε και θύμα ως δημοσιογράφος αυτής της συζήτησης, διότι πιστεύω ότι στο τέλος της ημέρας οι δημοσιογράφοι επιχειρούν -οι περισσότεροι όχι όλοι- να κάνουν τη δουλειά τους, και μέσα σε ένα κλίμα που έχει να κάνει με αντιπαραθέσεις, συγκρούσεις, οικονομικά συμφέροντα, κάνουν τους τροχονόμους στο τέλος της ημέρας», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Και η Όλγα Τρέμη «σήκωσε» το γάντι. «Εγώ δεν αισθάνομαι τροχονόμος. Αισθάνομαι παράπλευρη απώλεια, αν θέλετε να σας το πω αλλιώς» είπε. «Ενδεχομένως έχετε δίκιο» της απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας, με τους δυο τους να ξεσπούν σε γέλια.

Δείτε το απόσπασμα από το 36.28 του video

Δείτε ακόμη

Ποια η σχέση του Μητσοτάκη με τον Τσίπρα – Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει (vid)
Η σιγουριά του Αλέξη πως θα κυβερνήσει εντός τριετίας
Gov.gr: Αναβαθμίζεται η ασφάλεια των πιστοποιητικών, μέσω της ψηφιακής σφραγίδας
Νέες δημοσκοπήσεις: Σαρωτικός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ποιοι οι αποτελεσματικότεροι υπουργοί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις