Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Χρώμα για νύχια ποδιών καλοκαίρι 2020: Κλασικό και απλό
PLUS

Χρώμα για νύχια ποδιών καλοκαίρι 2020: Κλασικό και απλό

Χρώμα για νύχια ποδιών καλοκαίρι 2020: Το κλασικό και το απλό είναι πάντα σύμβολο κομψότητας. Το ίδιο ισχύει και για το φετινό καλοκαιρινό trend στα νύχια.

Χρώμα για νύχια ποδιών καλοκαίρι 2020: Πώς ένα τόσο κλασικό και απλό χρώμα αναδεικνύεται σε σύμβολο κομψότητας και θηλυκότητας. Ανάμεσα στα κορυφαία nail art σχέδια που ζητούν οι celebrities και τα rainbow manicures που κατακλύζουν το Instagram feed σας είναι πολύ εύκολο να πιστέψετε πως όλες οι τάσεις στα νύχια του φετινού καλοκαιριού σχετίζονται με φωτεινά και έντονα χρώματα. Καθώς ο υδράργυρος ανεβαίνει όμως και ολοένα και περισσότερα fashion girls ποζάρουν φορώντας mules, πέδιλα και σανδάλια, παρατηρούμε πως επιλέγουν ένα αρκετά πιο ήπιο και neutral χρώμα για το πεντικιούρ τους.

Απ’ ό,τι φαίνεται, το αγαπημένο χρώμα νυχιών για το καλοκαίρι 2020 των πιο κομψών γυναικών του πλανήτη είναι το λευκό. Μέσα από την απλότητα και τη διαχρονικότητά του, καταφέρνει να αναδείξει κάθε designer ή high street σύνολο, συνθέτοντας μια ultra chic εμφάνιση.

Χρώμα για νύχια ποδιών καλοκαίρι 2020: Πριν το μανικιούρ

Αρχικά φροντίστε να δώσετε στα νύχια το επιθυμητό για εσάς μήκος χρησιμοποιώντας ένα νυχοκόπτη. Στη συνέχεια με μια λίμα μπορείτε να τους  δώσετε το σχήμα που προτιμάτε. Για ένα πραγματικά κομψό μανικιούρ, πολύ σημαντική είναι η φροντίδα των επωνυχίων. Πρώτο βήμα είναι η απολέπιση με ένα ήπιο scrub και στη συνέχεια η βύθιση των ακροδάχτυλων σε ένα μπολ με χλιαρό νερό και λίγο λεμόνι, το οποίο έχει αντισηπτικές ιδιότητες. Ύστερα από λίγα λεπτά και αφού έχουν μαλακώσει αρκετά, μπορούν τα επωνύχια να σπρωχθούν προς τα πίσω με το ειδικό εργαλείο. Σειρά έχει το βάψιμο των νυχιών με το βερνίκι της επιλογής σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε περλέ, sheer ή ακόμα και ultra opaque λευκά βερνίκια, ανάλογα με το look, το οποίο προτιμάτε, και «κλειδώστε» το χρώμα με ένα top coat. Το μανικιούρ στο σπίτι ολοκληρώνεται με λίγο ενυδατικό έλαιο στα επωνύχια και μία κρέμα χεριών.

Δείτε ακόμη

Πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το θαύμα του skincare
Το μυστικό για να κρατάς μακριά τα κουνούπια
Αντιμετωπίστε το κάψιμο από τον ήλιο με πέντε απλά βήματα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις