Τζούλια Νόβα χώρισε: Τέλος με τον Γιάννη Μάρκου μετά από 12 χρόνια

LIFESTYLE

Τζούλια Νόβα χώρισε: Τέλος με τον Γιάννη Μάρκου μετά από 12 χρόνια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τζούλια Νόβα χώρισε: Μετά από 12 χρόνια σχέσης η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

10.06.2020 | 12:09

Τζούλια Νόβα χώρισε: Χωριστούς δρόμους μετά από 12 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να τραβήξουν η Τζούλια Νόβα και ο Γιάννης Μάρκου. Το ζευγάρι που ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον προσεχή Σεπτέμβρη, τελικά χώρισε και το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Γιάννης Μάρκου μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή. «Η πίεση από τον αποκλεισμό από τον κόσμο, λόγω του κορωνοϊού έφερε σε πολλά ζευγάρια προβλήματα. Η Τζούλια απογοητεύτηκε που για ακόμα μια φορά δεν θα έφτανε σύντομα η υπέροχη στιγμή του γάμου που περιμένει κάθε γυναίκα λόγω παράδοσης.

Σκέφτηκε μήπως είναι καλύτερα να ασχοληθεί με τον εαυτό της, με τα χόμπι της, που θυμήθηκε ότι είναι τα extreme. Επειδή, λοιπόν, εγώ δεν ήθελα να την ακολουθήσω γιατί δεν με εκφράζει αυτός ο τρόπος ζωής, προτίμησε να τα κάνει μόνη της και να δώσει στον εαυτό της μια χαρά που της έλειπε. Έχουμε βέβαια και τις δύο εκλείψεις αυτόν τον καιρό, που αναστατώνουν, οπότε συνέβαλαν στην απότομη αλλαγή του χαρακτήρα της. Όσο και να ακούγεται περίεργο, αυτή είναι η βάση της», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μάρκου επιβεβαιώνοντας τον χωρισμό του από τη Τζούλια Νόβα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γιάννης Μάρκου για τον χωρισμό του από τη Τζούλια Νόβα:

Τζούλια Νόβα – Γιάννης Μάρκου: Το τέλειο σπίτι που ζούσαν

Την Τζούλια Νόβα τη γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια μέσα από το γνωστό τηλεπαιχνίδι ο «Τροχός της Τύχης». Από όταν αποχώρησε από το παιχνίδι έχει τραβηχτεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γενικά κρατούσε χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή. Πριν λίγους μήνες, είδαμε την πολυτελή της κατοικία η οποία διαθέτει πολλά σαλόνια, έναν τεράστιο καναπέ αλά 40 αποχρώσεις του γκρι και ένα γυμναστήριο.

Η Τζούλια αναφέρθηκε και στον σύντροφό της απαντώντας σε όσους την κατακρίνουν για τη διαφορά ηλικίας που έχουν.

Τζούλια Νόβα: Η κακή σχέση με τον πατέρα της

«Στην Ελλάδα όταν ήρθα ήμουν 13 ετών. Με τον μπαμπά μου τώρα δεν έχω καθόλου σχέσεις. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 6. Από τα 6 μέχρι τα 9 ήταν εξαφανισμένος, νόμιζα πως είχε πεθάνει. Όταν μετά εμφανίστηκε εγώ ήμουν πιο αντιδραστική απέναντί του. Δεν ήρθαμε ποτέ κοντά. Πάντα αισθανόμουν πως είχε μια περίεργη ενέργεια. Ίσως αν μου έδειχνε παραπάνω αγάπη μπορεί και να το προσπερνούσα. Ήταν στον δικό του πλανήτη. Τον ενδιέφεραν μόνο οι κοπέλες του και εγώ το καταλάβαινα. Ερχόταν σπάνια για να με δει. Και στα γενέθλια ερχόταν με το ζόρι.

Μέχρι και το δώρο που έφερνε ήταν αγορασμένο από τη μαμά του. Με τη μαμά του είμαστε πολύ καλά, κρατάμε επαφές. Στα 18 μου έψαξε για να με βρει, τηλεφωνικώς. Αυτά που ξεστόμισε με απώθησαν ακόμη πιο πολύ. Δεν είχε δώσει για μένα ποτέ ένα ευρώ και στα 18 μου βρήκε το τηλέφωνο της μαμάς μου και είπε πως ήρθε η ώρα να τον βοηθήσω οικονομικά. Η μαμά μου θύμωσε πολύ. Είμαι πλέον πολύ ψύχραιμη. Κάποια στιγμή έφτασα σε ένα σημείο που είπα από το να κάτσω να στενοχωριέμαι, τον βγάζω τελείως αυτόν τον άνθρωπο από τη ζωή μου. Βία μέσα στο σπίτι υπήρξε μόνο μια φορά. Τη μέρα που έφευγε, πήγε να σηκώσει χέρι πάνω στη μαμά. Έσπρωξε και τη γιαγιά και χτύπησε το κεφάλι της. Μόλις το είδε η μαμά αυτό έγινε ο κακός χαμός. Καθόμουν στην πόρτα του δωματίου και τα παρακολουθούσα. Τον πετάξαμε έξω. Είναι δύσκολο να φύγει αυτή η εικόνα από το μυαλό μου».

Exit mobile version