Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρέβα Μητσοτάκη: Μια ρετροσπεκτίβα στα αξεσουάρ της Πρώτης Κυρίας
LIFESTYLE

Μαρέβα Μητσοτάκη: Μια ρετροσπεκτίβα στα αξεσουάρ της Πρώτης Κυρίας

Μαρέβα Μητσοτάκη: Είναι επιχειρηματίας και ιδιοκτήτρια, διαθέτει ένα πολύ προσωπικό στυλ το οποίο έχει ως σήμα κατατεθέν του τα επιμελώς ατημέλητα μαλλιά.

Μαρέβα Μητσοτάκη: Είναι επιχειρηματίας και ιδιοκτήτρια του brand Zeus and Dione. Διαθέτει ένα πολύ προσωπικό στυλ το οποίο έχει ως σήμα κατατεθέν του τα επιμελώς ατημέλητα μαλλιά ενώ αρκετές φορές κάνει bohemian chic εμφανίσεις φορώντας (και) δικά της ρούχα. Είναι επίσης οπαδός της ‘ανακύκλωσης΄ των ρούχων γι αυτό και την έχουμε δει να φοράει όχι μονάχα μια φορά αρκετά από τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της.

Χαρακτηριστικό ήταν το παράδειγμα με το ριγέ παντελόνι της το οποίο φόρεσε στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στα Χανιά φέτος και την είχαμε ξαναδεί να το φοράει στην επίσημη επίσκεψη που έκανε με τον σύζυγό της Κυριάκο Μητσοτάκη στο Παρίσι για να συναντήσει τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

γράφει η Έλενα Φάκου

Μαρέβα Μητσοτάκη: Ποια είναι τα αξεσουάρ που επιλέγει η Πρώτη Κυρία;

Σε μόνιμη βάση είναι πολύ ελαφρά βαμμένη όντας φανατική οπαδός του natural beauty look και φοράει κάποια επιλεγμένα αξεσουάρ τα οποία είναι κυρίως διακριτικά: αγαπάει τα χρυσά λεπτεπίλεπτα κοσμήματα τα οποία φοράει πολλά μαζί ειδικά σε κολιέ, ενώ συνηθίζει να έχει περασμένο στο λαιμό της και ένα μπλε μάτι. Όσον αφορά στα παπούτσια της, την έχουμε δει αρκετές φορές με σανδάλια κάτι που σημαίνει ότι δεν φοβάται καθόλου το φλατ. Την έχουμε δει να εντάσσει στο look της τη ζώνη καθώς και τα γυαλιά οράσεως και όλα ήταν σε απλές γραμμές.

Η λεπτομέρεια που αναδεικνύει ένα total black look βρίσκεται (και) στο ύφασμα

Η Μαρέβα Μητσοτάκη το χειμώνα, είχε κάνει κάποιες δημόσιες εμφανίσεις φορώντας μαύρο δερμάτινο παντελόνι, το οποίο λόγω της υφής του αποτελεί ένα κομμάτι επιτομή του στυλ. Πιο συγκεκριμένα, η εμφάνισή της με ένα τέτοιο ρούχο στην Γαλλική Πρεσβεία αποτελεί ένα τέτοιο παράδειγμα του πως το κατάλληλο ύφασμα αναδεικνύει ένα απλό total black look σε ένα σύνολο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Δείτε ακόμη

Μόνο τα γυμναστήρια και τα θέατρα (θα) τηρούν τα μέτρα; Η Ζέτα Δούκα “ενημερώνει” Μητσοτάκη – Χαρδαλιά
Μήνυση Χαρδαλιά στην Κουσκούση – Στο αυτόφωρο σήμερα, την κράζουν στα social
Η ανέμελη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκης με μαγιό στην Άνδρο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις