Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιάννα Αγγελοπούλου: Συνάντηση με Τσίπρα
LIFESTYLE

Γιάννα Αγγελοπούλου: Συνάντηση με Τσίπρα

Γιάννα Αγγελοπούλου: Τσάντα Hermes Birkin, κόκκινο κοστούμι και two toned γόβες ήταν το look που επέλεξε η επικεφαλής της επιτροπής «Αθήνα 2021» για την συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Γιάννα Αγγελοπούλου: Η Πρόεδρος της Επιτροπής «Αθήνα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και ακόμα μια φορά έδειξε πως δεν φορά μονάχα τα πιο ακριβά και κομψά ρούχα και αξεσουάρ αλλά ξέρει να μένει πιστή στο στυλ της το οποίο αποτελείται κυρίως από κοστούμια, ταγιέρ, επώνυμες τσάντες για τις οποίες υπάρχει λίστα αναμονής, signature γόβες high class οίκων μόδας καθώς και αληθινά μαργαριτάρια.

Στη συγκεκριμένη της εμφάνιση, η Πρόεδρος της Επιτροπής «Αθήνα 2021», επέλεξε ένα κόκκινο κοστούμι με λευκή ρίγα στο φινίρισμα, two toned γόβες σε λευκό και μαύρο συνδυασμό, κάτι που αποτελεί χαρακτηριστικό σχέδιο του οίκου Chanel, αλλά έχει λανσαριστεί και από άλλα high brands ενώ κράτησε μια μαύρη τσάντα Ηermes Birkin, η οποία αποτελεί το μόνο fashion item του οποίου η αξία είναι επενδυντική.

Γράφει η Έλενα Φάκου

Γιάννα Αγγελοπούλου: Τι σημαίνει να αγοράσει κανείς μια τέτοια τσάντα

Ότι αν αγοράσει κανείς μια τέτοια τσάντα ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να την μεταπωλήσει χωρίς να χάσει τα χρήματα που έδωσε. Πρόκειται για τον οίκο ο οποίος δίνει λίστα αναμονής για το συγκεκριμένο μοντέλο και μάλιστα σε ένα επεισόδιο του «Sex and the City» η Samantha Jones «εκμεταλλεύεται» το όνομα της Lucy Liu για να αποκτήσει μια τέτοια τσάντα καθώς δεν μπορούσε με το δικό της οικονομικο κοινωνικό status να μπει στη συγκεκριμένη λίστα.

Oπωσδήποτε αν κάποια κυρία θα μπορούσε με μεγάλη ευκολία να κρατήσει μια τσάντα επιπέδου Birkin αυτή θα ήταν η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη. Είναι ιδανική για κάθε ώρα της ημέρας και κάθε περίσταση αλλά ενισχύει εξαιρετικά το business look βάζοντας τη σφραγίδα της ανυπέρβλητης κομψότητας. Η Πρόεδρος της Επιτροπής «Αθήνα 2021», ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι μεγάλα μαργαριταρένια σκουλαρίκια, το κόσμημα που έχει αποδείξει επανειλλημένα ότι λατρεύει. Όσο για το συνολικό κόστος του συγκεκριμένου look, αγγίζει λίγο πολύ την αξία ενός μικρού διαμερίσματος.

Δείτε ακόμη

Bάλαμε στο μικροσκόπιο τις λεπτομέρειες του στυλ της Μαρέβα Μητσοτάκη
J2us: Για την αποχώρηση της Άσπας μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό
Η τελική ευθεία είναι εδώ και η κλεψύδρα αδειάζει στο MasterChef 4

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις