Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φώφη Γεννηματά: Μεγάλη τάση είναι και το κούρεμά της
LIFESTYLE

Φώφη Γεννηματά: Μεγάλη τάση είναι και το κούρεμά της

Φώφη Γεννηματά:Συνάντησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο και επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι τύπου μπλέιζερ

Φώφη Γεννηματά: Συνάντησε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο και επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι τύπου μπλέιζερ το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι κλασσικές γόβες στο χρώμα του δέρματος.  Η εικόνα της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ είναι εξαιρετικά προσεγμένη με το έντονο μακιγιάζ και πιο συγκεκριμένα τα τονισμένα μάτια να είναι το σήμα κατατεθέν της.

Παρόλο που επιλέγει αυτό το make up το οποίο πάνω σε μια άλλη γυναίκα ίσως να ήταν βαρύ για πρωί, εκείνη πετυχαίνει το να μην δείχνει πάνω της υπεβολικό, αλλά να το υποστηρίζει. Μάλιστα οι τόνοι των ελαφρών smokey eyes έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να τους παρατηρήσει κανείς σε κάθε διαφορετικό beauty look.

γράφει η Έλενα Φάκου

Φώφη Γεννηματά: Ας μιλήσουμε για το μακρύ αυστηρό καρέ της

Πολύ κομψό επίσης είναι και το μακρύ καρέ σε αυστηρό κόψιμο το οποίο έχει επιλέξει. Μπορεί να είναι μεγάλη τάση εδώ και μερικές σεζόν στο hair styling αλλά πάντοτε το διέπει μια αριστοκρατική διαχρονικότητα. Αν αναζητάς το επόμενό σου κούρεμα είναι μια πολύ καλή ιδέα.

Εσύ έχεις ένα μπλέιζερ στην ντουλάπα σου;

Για την συνάντησή της με την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επέλεξε ένα μαύρο απλό ασφαλές κοστούμι με έντονα χρυσά κουμπιά τύπου μπλέιζερ το οποίο συνδύασε με nude κλασσικές γόβες. Θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς αυτό το look ως ‘παντός καιρού’ αφού δεν μπορεί ποτέ να είναι λάθος.

Αν αισθάνεσαι ότι πρέπει να έχεις στη γκαρνταρόμπα σου ένα τόσο safe σύνολο όπως το θαυματουργό και αγαπημένο μας little black dress, τότε αυτό είναι το ιδανικό. Με μπεζ γόβες μπορεί να δείξει λίγο πιο πρωινό ενώ με ένα μαύρο ζευγάρι γίνεται αυτομάτως ένα look που μπορεί να σταθεί όλες τις ώρες της ημέρας- ακόμα και για ένα επαγελματικό δείπνο μετά το γραφείο.

Δείτε ακόμη

Στη Σαντορίνη ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Ανοίγει ο τουρισμός της χώρας
Το look της Γιάννας Αγγελοπούλου που εκτιμάται ότι κοστίζει όσο ένα διαμέρισμα
Bάλαμε στο μικροσκόπιο τις λεπτομέρειες του στυλ της Μαρέβα Μητσοτάκη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις