Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οίκοι ανοχής πότε ανοίγουν Ελλάδα: Τη Δεύτερα με δυσκολίες
ΕΛΛΑΔΑ

Οίκοι ανοχής πότε ανοίγουν Ελλάδα: Τη Δεύτερα με δυσκολίες

Οίκοι ανοχής πότε ανοίγουν Ελλάδα: Ανεβάσουν ρολά την Δευτέρα, όμως δεν αναμένεται να έχουν την πελατεία που είχαν προ κορονοϊού.

Οίκοι ανοχής πότε ανοίγουν Ελλάδα: Μεταξύ των επιχειρήσεων που είναι προγραμματισμένο να ανεβάσουν τα… ρολά τους την Δευτέρα και να ξεκλειδώσουν τα λουκέτα, είναι οι οίκοι ανοχής. Τουλάχιστον αυτοί που λειτουργούν νόμιμα ή τουλάχιστον όσοι υπάκουσαν στις αναστολή της λειτουργίας τους λόγω του κορονοϊού. Νέες συνθήκες διαμορφώνονται πλέον και στους οίκους ανοχής.Όσο και αν δεν δίνεται η ιδιαίτερη σημασία η αλήθεια είναι ότι ένας από τους κλάδους που επλήγη και αυτός όπως οι περισσότεροι με την πανδημία του κορονοϊού και το γενικό lockdown είναι και αυτός του αγοραίου έρωτα.

Ήδη οι επιχειρηματίες της συγκεκριμένης βιομηχανίας με τους χιλιάδες επισκέπτες ανά ημέρα ετοιμάζονται για την νέα εποχή. Όμως ο φονικός κορωνοϊός προϋποθέτει και αυξημένα μέτρα προστασίας και μάλιστα ακόμη πιο αυστηρά. Οι πελάτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι από την στιγμή που οι οίκοι ανοχής ανοίξουν και πάλι, τα μέτρα προστασίας θα είναι αρκετά και θα πρέπει όλοι να τα τηρούν με ευλάβεια ενώ τους κανόνες υγιεινής θα τους ακολουθούν πολύ σχολαστικά.

Οίκοι ανοχής πότε ανοίγουν Ελλάδα: Ανοίγουν 15 Ιουνίου

Βέβαια σε όλους τους πελάτες αλλά και στις εργαζόμενες θα γίνεται θερμομέτρηση, θα υπάρχουν σεντόνια μιας χρήσης και φυσικά η συχνή απολύμανση όλων των χώρων του οίκου ανοχής. Επίσης οι πελάτες θα απαντούν και σε ερωτήσεις, όπως για παράδειγμα εάν είχαν νοσήσει πρόσφατα από κορονοϊό, εάν ταξίδεψαν στο εξωτερικό τις τελευταίες ημέρες και εάν κάποιο άτομο του οικογενειακού τους περιβάλλοντος είχε νοσήσει ή είναι μολυσμένο με κορονοϊό.

Παράνομη λειτουργία

Γιατί, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, στους τρεις μήνες που έμειναν κλειστοί, υπήρχαν αρκετές περιπτώσεις τέτοιου είδους επιχειρήσεων που λειτουργούσαν παράνομα. Κάποιοι υπέπεσαν στην αντίληψη των αρχών και κάποιοι όχι… Όπως και να’ χει όμως, την Δευτέρα 15 Ιουνίου επιστρέφουν και πάλι στην ενεργό… δράση, όμως αυτό θα γίνει με κανόνες που θα γνωστοποιηθούν από την Πολιτεία σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Δείτε ακόμη

Queefing: Η πιο άβολη στιγμή του σεξ έχει δικό της όρο και πρέπει να πάψεις να ντρέπεσαι όταν σου συμβαίνει
Ποια ζώδια δεν θα σε απατήσουν “ποτέ”
5 Ατάκες για γυναίκες που θα σε απογειώσουν ερωτικά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις