Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ιωάννα βιτριόλι – νέα: Ως άνεργη που είχε ραντεβού με μάνατζερ παρουσιαζόταν η δράστιδα
ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννα βιτριόλι – νέα: Ως άνεργη που είχε ραντεβού με μάνατζερ παρουσιαζόταν η δράστιδα

Ιωάννα βιτριόλι - νέα: Η μαυροφορεμένη προσέφερε περισσότερα χρήματα στην οδηγό ταξί για να την περιμένει και την επόμενη μέρα στο ίδιο σημείο.

Ιωάννα βιτριόλι – νέα: Ως άνεργη γυναίκα που μετέφερε με το σακίδιο πλάτης τους «τίτλους σπουδών» της και η οποία είχε συνεχή ραντεβού με μάνατζερ επιχειρήσεων για να περάσει από τη φάση της συνέντευξης στην πρόσληψη, παρίστανε επί δύο ημέρες στην Καλλιθέα, η δράστης της κτηνώδους επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης ασφαλιστικής συμβούλου, Ιωάννας.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σύμφωνα με τα συνταρακτικά στοιχεία που φέρνει στο φως το Alphafreepress και τα οποία προστίθενται στην απίστευτη οργάνωση της επίθεσης με βιτριόλι που έχει παγιώσει την κοινωνία, τα πάρα πάνω, είπε η ίδια η δράστις στη οδηγό ταξί, η οποία την περίμενε με το ταξίμετρο σε λειτουργία επί δύο πρωινά, στην εκκλησία της αγίας Ελεούσας, κοντά στην είσοδο των γραφείων της ασφαλιστικής, όπου στήθηκε η φρικτή ενέδρα στην Ιωάννα, όταν έφθανε στη δουλειά της. Τα πάρα πάνω δεν τα είπε στην οδηγό του ταξί, χωρίς λόγο, αλλά ως μέρος του καταχθόνιου σχεδίου της, να εξασφαλίσει την παρουσία της επί δύο πρωινά, στο ίδιο σημείο, μέχρι δηλαδή να βρει την Ιωάννα να φθάνει στα γραφεία και αυτή κρυμμένη στο υπόγειο να εμφανιστεί μπροστά της.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του Alphafreepress,η γυναίκα-μυστήριο, τηλεφωνεί για πρώτη φορά στην εταιρία ραδιοταξί τη νύχτα της 18ης Μαΐου, από τηλεφωνικό θάλαμο στην οδό Ακαδημίας, κοντά στις αφετηρίες των λεωφορείων. Ζητάει χρησιμοποιώντας τηλεκάρτα, ένα ταξί να την περιμένει την επομένη, 19 Μαΐου, στην Αγία Ελεούσα για να την μεταφέρει σε άλλο σημείο που θα το ανέφερε στον οδηγό που θα οριζόταν.

Εμφανίστηκε η οδηγός

Έτσι κι έγινε. Στην Αγία Ελεούσα, εμφανίστηκε η γυναίκα οδηγός της εταιρίας που ορίστηκε από την τηλεφωνήτρια της εταιρίας ραδιοταξί. Όμως, εκείνη την ημέρα η Ιωάννα δεν πήγε στο γραφείο. Έτσι, η μεταμφιεσμένη γυναίκα, που φορούσε σκούρα μάσκα στο πρόσωπο-δήθεν για τον κορωνοϊό- γάντια στα χέρια, καπαρντίνα σε ημέρας καύσωνα(!) και σκούφο, έφθασε άπρακτη  στο σημείο που την περίμενε η οδηγός. Εκεί συνέβη αυτό που αποκαλύπτει το Alphafreepress. Επειδή δεν ήθελε να επικοινωνήσει και πάλι με την τηλεφωνήτρια του ραδιοταξί που της ζητούσε κινητό τηλέφωνο για να ειδοποιηθεί ότι το ταξί της είναι στο ορισθέν σημείο, πούλησε παραμύθι στην οδηγό. Της είπε, προσφέροντάς της χρήματα περισσότερα από την αξία της διαδρομής και την αναμονή, να είναι  η ίδια πάλι στο ίδιο σημείο και την επομένη 20η Μαΐου, οπότε και εξαπέλυσε τη βάρβαρη, κτηνώδη επίθεση.

Για να αποφύγει να δώσει κινητό τηλέφωνο, είπε στην οδηγό ότι έχει προγραμματισθεί μια σειρά από συνεντεύξεις με μάνατζερ εταιριών για να προσληφθεί! Επίσης, προσφέρθηκε να δώσει πάρα πάνω χρήματα από την αξία της διαδρομής και να προπληρώσει και την κούρσα με την αναμονή της επομένης ημέρας! Έτσι κέρδισε την εμπιστοσύνη της και το ραντεβού έγινε χωρίς να έχει κινητό πάνω της η δράστις της επίθεσης με το βιτριόλι.. Όταν ερωτήθηκε γιατί δεν έχει κινητό, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες απάντησε ότι «έχει πάθει βλάβη και το έχει αφήσει σε εργαστήριο για επιδιόρθωση»!

Υπενθυμίζεται, ότι και τις δύο φορές, που επιβιβάστηκε στο ταξί η γυναίκα-φάντασμα κάθισε πίσω ακριβώς από την οδηγό ακριβώς για να μην την παρατηρεί από τον καθρέπτη και συγκρατεί χαρακτηριστικά που δεν ήθελε… Και πράγματι, η οδηγός πολύ λίγα έχει συγκρατήσει δεδομένης και της αλλόκοτης ενδυμασίας της την ημέρα της επίθεσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις