Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φοιτήτρια Θεσσαλονίκη – κορονοϊός: Τι λέει ο πατέρας της 26χρονης για το περιβόητο “πάρτι”
ΕΛΛΑΔΑ

Φοιτήτρια Θεσσαλονίκη – κορονοϊός: Τι λέει ο πατέρας της 26χρονης για το περιβόητο “πάρτι”

Φοιτήτρια Θεσσαλονίκη - κορονοϊός: Τη δική της απάντηση για τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το κρούσμα κορωνοϊού στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, δίνει η οικογένεια της φοιτήτριας.

Φοιτήτρια Θεσσαλονίκη – κορονοϊός: Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στις υγειονομικές αρχές, μετά από πληροφορίες ότι η 26χρονη κόρη γνωστού επιχειρηματία της συμπρωτεύουσας και πασίγνωστης Ελληνίδας τραγουδίστριας, ενώ είχε έρθει από την Αγγλία, “έσπασε” την καραντίνα και διοργάνωσε πάρτι σε πολυτελή βίλα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης με δεκάδες φίλους της. Το οικογενειακό της περιβάλλον ωστόσο, διαψεύδει τη συγκεκριμένη είδηση. Όπως είχε γίνει γνωστό, η φοιτήτρια επαναπατρίστηκε προ ημερών από το Λονδίνο, όπου διαμένει για τις σπουδές της, και “έσπασε” την καραντίνα, αφού αποφάσισε να κάνει ένα πάρτι για να γιορτάσει την επιστροφή της. Οι ίδιες πληροφορίες, δε, αναφέρουν ότι ήρθε στην Ελλάδα οδικώς μέσω Βουλγαρίας.

Ο πατέρας της 26χρονης και γνωστός επιχειρηματίας, υποστηρίζει ότι η φοιτήτρια νόσησε με κορονοϊό στα μέσα Μαΐου, όσο βρισκόταν στο Λονδίνο. Ωστόσο, κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα την 1η Ιουνίου, οι γονείς της επέμεναν να κάνει το τεστ. Το πρώτο τεστ που έγινε, σύμφωνα με όσα αναφέρει το οικογενειακό περιβάλλον, βγήκε αρνητικό. Στη συνέχεια όμως, και συγκεκριμένα την περασμένη Τετάρτη, έγινε και δεύτερο τεστ (μοριακό αυτή τη φορά), το οποίο βγήκε θετικό. Άμεσα, σύμφωνα με τους ίδιους, ενημερώθηκαν τα άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή η φοιτήτρια, τα οποία μετά από έλεγχο που τους έγινε, βγήκαν αρνητικά στον κορονοϊό. O πατέρας της νεαρής κοπέλας μίλησε στον ΑΝΤ1, αναφέροντας ότι δεν υπήρξε κανένα πάρτι και ότι η φοιτήτρια επισκέφθηκε απλά ένα σπίτι στο οποίο είχαν συγκεντρωθεί 12 άτομα. Η φοιτήτρια βρίσκεται πλέον σε καραντίνα, την οποία, όπως υποστηρίζει ο πατέρας της, ουδέποτε “έσπασε”.

Δείτε ακόμη

Άμεσο λουκέτο για τα καταστήματα που παραβιάζουν τους κανόνες λειτουργίας
Ρεσιτάλ ανευθυνότητας σε γνωστό μπαρ στο Γκάζι – Πάρτι με ημίγυμνες χορεύτριες, κανένα μέτρο
Γώγος: “Προσοχή, ο ιός είναι εδώ” – Καθησυχαστικός για τα κρούσματα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις