Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ: Δύσκολα για την ΑΕΚ, ζωντανός ο Πανιώνιος
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σούπερ Λιγκ: Δύσκολα για την ΑΕΚ, ζωντανός ο Πανιώνιος

Σούπερ Λιγκ: Σημαντική αναμέτρηση για την ΑΕΚ στο «Γεντί Κουλέ», παραμένει ζωντανός ο Πανιώνιος μετά τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ και πλέι άουτ.

Σούπερ Λιγκ: Ένα σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο. Ο εκπληκτικός φέτος ΟΦΗ είναι έτοιμος να βάλει δύσκολα στην ΑΕΚ, της οποίας ο στόχος είναι η δεύτερη θέση και η συμμετοχή της στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα ισοβαθμεί από την Κυριακή, ύστερα από τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας των πλέι οφ, με τον ΠΑΟΚ.

γράφει ο Γιώργος Κοντονής

Στο Ηράκλειο η ΑΕΚ θα παίξει με διαφορετική εντεκάδα από αυτή με τον Παναθηναϊκό. Και βέβαια ο Ιταλός προπονητής δε θα διαπράξει τα ίδια εγκληματικά λάθη όπως με τον Παναθηναϊκό, που είδαμε κεντρικό κυνηγό, κυνηγό κρούσεως τον Μάνταλο. Πάντως η ΑΕΚ κάνει αυτή την Κυριακή μια επικίνδυνη έξοδο. Ο ΟΦΗ μετά από την ήττα του από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη περιμένει το ματς με την ΑΕΚ για να αποδείξει ότι η κακή εμφάνιση στο Χαριλάου ήταν συμπτωματική! Ο Σεμέδο και η παρέα του θα προσπαθήσουν να νικήσουν και να γκρεμίσουν την Ένωση από τη δεύτερη θέση!

 Σούπερ Λιγκ: Είναι ακόμα ζωντανός ο Πανιώνιος

Ο ιστορικός Πανιώνιος που την Δευτέρα παίζει στην Τρίπολη με τον Αστέρα, δίνοντας έναν ακόμα τελικό αγώνα για την σωτηρία του, ύστερα από την δίκαιη και μεγάλη νίκη του στο πρώτο παιχνίδι των πλέι άουτ επί του Βόλου, έδειξε ότι είναι ακόμα ζωντανός… Αντίθετα ο Παναιτωλικός, που κι’αυτός αγωνίζεται την Δευτέρα στο Αγρίνιο όπου υποδέχεται την Λάρισα, έχει μπει σε μεγάλους μπελάδες. Η Λαμία στον πρώτο αγώνα για τα πλέι άουτ, τον νίκησε με 2-0, έτσι η απόσταση ασφαλείας που είχε από τον Πανιώνιο μειώθηκε στους 3 βαθμούς!

Στα άλλα παιχνίδια η Ξάνθη η οποία βρίσκεται σε επικίνδυνη θέση, μετά την αναβολή του πρώτου αγώνα με τον Ατρόμητο λόγω των πολλών κρουσμάτων του κορονοϊού στην περιοχή, παίζει  το Σάββατο στο Βόλο με την ομώνυμη ομάδα. Ενώ την ίδια ημέρα ο Ατρόμητος στο Περιστέρι δίνει ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι με την Λαμία.

 * Ο τελευταίος ύστερα και από τα παιχνίδια των πλέι άουτ υποβιβάζεται, ενώ ο 13 της τελικής βαθμολογίας δίνει αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο της Σούπερ Λιγκας 2.

Δείτε ακόμη

“Μεθοδικά για σοβαρή πρόταση στο γηπεδικό του ΠΑΟ”
Super League: Το πρωτάθλημα των ανατροπών
Κορυφαίοι στόχοι νταμπλ και αήττητο στο λιμάνι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις