Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ Φερέιρα: Παίζει το τελευταίο του χαρτί το Σάββατο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ Φερέιρα: Παίζει το τελευταίο του χαρτί το Σάββατο

ΠΑΟΚ Φερέιρα: Ο Δικέφαλος του Βορρά μετά την ήττα του από τον Ολυμπιακό και μάλιστα μέσα στην Τούμπα, αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα με νέα ονόματα στην αποστολή ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

ΠΑΟΚ Φερέιρα: Ο Δικέφαλος του Βορρά μετά την ήττα του από τον Ολυμπιακό και μάλιστα μέσα στην Τούμπα, αναμένεται να ταξιδέψει στην Αθήνα με νέα ονόματα στην αποστολή ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό. Είναι γεγονός πως ο Δικέφαλος της Θεσσαλονίκης δεν έχει περιθώριο για άλλη απώλεια. Ο Πορτογάλος προπονητής Αμπέλ Φερέιρα με δηλώσεις του αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είπε ότι «για την ήττα αποκλειστικός υπεύθυνος είμαι εγώ…», παίζει το  βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ το τελευταίο του χαρτί. Άλλωστε όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ με την λήξη των πλέι οφ. Κάποιοι μιλούν, πως με ένα νέο παραπάτημα ο κ. Φερέιρα θα…κουνήσει το μαντήλι νωρίτερα!

γράφει ο Γιώργος Κοντονής

Έτσι και με όλα αυτά μπροστά του, στον  αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο κ. Φερέιρα θα παρουσιάσει μια νέα εντεκάδα! Και σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει ένα νέο πρόσωπο. Θα αγωνιστούν νέα παιδιά ώστε να τρέξουν και να ματώσουν την φανέλα. Στην άμυνα ο Φερνάντο Βαρέλα που είναι από τους πιο έμπειρους και μπαρουτοκαπνισμένους παίκτες του Δικεφάλου πριν από λίγες ημέρες δήλωσε πως «εμείς ρεαλιστικά θα πρέπει να κυνηγήσουμε τη δεύτερη θέση και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Ξέραμε ότι θα υπήρχαν τα συνεχόμενα παιχνίδια. Το μυαλό καθοδηγεί τα πόδια, όποτε αυτός που είναι καλύτερος πνευματικά θα μπορέσει να πάρει τις περισσότερες νίκες»!

Ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Δώνη, ο οποίος  με το τέλος του πρωταθλήματος αποχωρεί από την ομάδα, θα προσπαθήσει να κερδίσει τον Δικέφαλο της Θεσσαλονίκης συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις του. Μάλιστα στο Αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ (έληξε ισόπαλος 1-1) ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε από τον Λαρισαίο διαιτητή Τζήλο, που του στέρησε την νίκη. Ο Ιταλός Μακέντα θα ηγηθεί της επίθεσης και θα προσπαθήσει να σημειώσει γκολ, ώστε ο Παναθηναϊκός να πάρει μια μεγάλη νίκη. Ο Παναθηναϊκός έχει στα χέρια του προσύμφωνο υπογεγραμμένο από τον Αιτόρ Καλανταπιέδρα τον εκρηκτικό 24χρονο ο οποίος τα δυο τελευταία χρόνια έκανε την διαφορά στην Ολλανδική Τβέντε. Ο Αιτόρ προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνας.

ΠΑΟΚ Φερέιρα: Έρχεται ο Βλάνταν Ίβιτς

Ένας παλιός γνώριμος που λάτρεψαν ως ποδοσφαιριστής (είναι αλήθεια πως όταν έπαιζε ζωγράφιζε στο γήπεδο) αλλά και ως προπονητή (είχε πολλές επιτυχίες) οι φίλοι του ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Τούμπα! Ο λόγος για τον Σέρβο Βλάνταν Ίβιτς ο οποίος τα τελευταία χρόνια στο Ισραήλ στην Μακάμπι του Τελ Αβίβ κάνει πολύ σπουδαία δουλειά. Μάλιστα φέτος η ομάδα του Ιβιτς παίρνει το πρωτάθλημα με +12 βαθμούς από την δεύτερη Μακάμπι Χάιφα. Σε 30 παιχνίδια η Μακάμπι του Ιβιτς έχει 22 νίκες και μόλις 8 ισοπαλίες! Για τον Βλάνταν Ιβιτς μιλάει με τα καλύτερα λόγια όλος ο ΠΑΟΚ! Ο Σέρβος προπονητής βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Πάντως όπως έγινε γνωστό, μπορεί στο συμβόλαιο του Ιβιτς με την ομάδα του Τελ Αβιβ να υπάρχει όρος επέκτασης για έναν χρόνο ακόμα, αυτό δεν πρόκειται να γίνει γιατί δεν υπάρχει διάθεση εκ μέρους του Ιβιτς να παραμείνει στην ομάδα! Έτσι ο δρόμος για την επιστροφή του Βλάνταν Ιβιτς στον ΠΑΟΚ και στην Τούμπα, είναι ανοικτός!

Δείτε ακόμη

“Μεθοδικά για σοβαρή πρόταση στο γηπεδικό του ΠΑΟ”
Super League: Το πρωτάθλημα των ανατροπών
Κορυφαίοι στόχοι νταμπλ και αήττητο στο λιμάνι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις