Σούπερ Λιγκ ΠΑΟΚ: Δριμύτατη επίθεση κατά του Αυγενάκη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ ΠΑΟΚ: Δριμύτατη επίθεση κατά του Αυγενάκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μπάμπης Πουλούτσης

Σούπερ Λιγκ ΠΑΟΚ: Τα βέλη τους κατά του Λευτέρη Αυγενάκη έστρεψαν στον ΠΑΟΚ, με αφορμή τις δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού ότι οι Θεσσαλονικείς «τορπιλίζουν και πυροβολούν μια ομόφωνη απόφαση» για την παρουσία κόσμου στα ματς.

10.06.2020 | 18:40

Σούπερ Λιγκ ΠΑΟΚ: Τα βέλη τους κατά του Λευτέρη Αυγενάκη έστρεψαν στον ΠΑΟΚ. Με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού ότι οι Θεσσαλονικείς «τορπιλίζουν και πυροβολούν μια ομόφωνη απόφαση», υπήρξε αντίδραση. Από τον δικέφαλο του Βορρά προτρέπουν τον Λευτέρη Αυγενάκη να συστήνεται πλέον ως… Υφυπουργός Ολυμπιακού. Μάλιστα, σημειώνουν πως η ομόφωνη απόφαση αφορούσε το να γίνονται όλα τα ματς με κόσμο και όχι επιλεκτικά «όπως συμφέρει στην ομάδα της οποίας εκτελεί εντολές». Από τον ΠΑΟΚ υποστηρίζουν πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού αναδεικνύει θρασύτητα, προκειμένου να στηρίξει την άκρως μεροληπτική στάση του. Επίσης συμπληρώνουν πως οι δηλώσεις Αυγενάκη όχι μόνο επιβεβαιώνουν όσα του προσάπτει ο ΠΑΟΚ, αλλά ότι έχει το… ακαταλόγιστο!

«Οι χθεσινές δηλώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη, δεν επιβεβαιώνουν απλά όσα του έχουμε κατά καιρούς προσάψει, αλλά ότι έχει το ακαταλόγιστο. Αναφέρθηκε σε «ομόφωνη απόφαση της λίγκας», παραβλέποντας πως οι παραφωνίες τον συντροφεύουν από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του. Η συγκεκριμένη απόφαση στην οποία συμφωνήσαμε άπαντες, αφορούσε διεξαγωγή των πλέι οφ με περιορισμένο αριθμό φιλάθλων στα γήπεδα. Όχι να γίνουν κάποια παιγνίδια με κόσμο και άλλα σε εντελώς άδεια γήπεδα, όπως συμφέρει στην ομάδα της οποίας εκτελεί εντολές. Κι αν τα τελευταία έχουν τεκμηριωθεί επαρκώς, πλέον αναδεικνύει και θρασύτητα μιλώντας για «καθαρές και έντιμες κουβέντες», προκειμένου να στηρίξει την άκρως μεροληπτική στάση του. Το πιο έντιμο και καθαρό που θα μπορούσε να κάνει ο ίδιος, θα ήταν να συστήνεται πλέον και επισήμως ως υφυπουργός Ολυμπιακού και όχι αθλητισμού», αναφέρεται στην τοποθέτηση του ΠΑΟΚ.

Σούπερ Λιγκ ΠΑΟΚ: Υπέγραψε τις μειώσεις ο Φερέιρα

Έκλεισε μια ακόμη εκκρεμότητα στον ΠΑΟΚ, που αφορούσε τις μειώσεις στις αποδοχές όλων στην ομάδα, λόγω της ζημιάς που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού. Συγκεκριμένα, ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του υπέγραψαν τα νέα συμφωνητικά με τις μειώσεις που πρότεινε η ΠΑΕ. Αντίστοιχη κίνηση είχαμε και από τους παίκτες πριν λίγες ημέρες με μείωση της τάξεως του 12,5%. Βέβαια, η μείωση αυτή μπορεί να αρθεί εξ ολοκλήρου με πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σούπερ Λιγκ ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Πέλκας

Με ένα πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Στη σημερινή προπόνηση ο Δημήτρης Πέλκας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενόχλησης στον προσαγωγό. Μάλιστα, μετά το τέλος της προπόνησης άπαντες υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κορονοϊό, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Δείτε ακόμη

Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις στον Άρη
“Μεθοδικά για σοβαρή πρόταση στο γηπεδικό του ΠΑΟ”
Κορυφαίοι στόχοι νταμπλ και αήττητο στο λιμάνι!
Exit mobile version