Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ ΑΕΚ: “Ντόπες” Μελισσανίδη στα Σπάτα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ ΑΕΚ: “Ντόπες” Μελισσανίδη στα Σπάτα

Σούπερ Λιγκ ΑΕΚ: Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ βρέθηκε σήμερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης, θέλοντας να «ντοπάρει» τους παίκτες για τη συνέχεια.

Σούπερ Λιγκ ΑΕΚ: Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα βρέθηκε σήμερα ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης θέλησε να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους παίκτες για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο «τίγρης» σημείωσε πως υπάρχουν δύο στόχοι μπροστά που μπορούν να επιτευχθούν και ζήτησε από τους παίκτες να τους υλοποιήσουν. Από την ατζέντα του δεν έλειψε το επεισόδιο Βράνιες-Βέρντε, υπογραμμίζοντας πως δεν πρέπει να επαναληφθούν συμπεριφορές που προσβάλλουν τον σύλλογο. Ο Μελισσανίδης θέλησε να εμψυχώσει άπαντες για τη συνέχεια, γνωρίζοντας πως μπορεί να κατακτηθεί η 2η θέση και το Κύπελλο. Επίσης, συνομίλησε και με τον προπονητή της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή Ίλια Ίβιτς.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά με Παναθηναϊκό, αλλά έχουμε μπροστά μας δυο στόχους να πετύχουμε. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι και ότι μπορούμε να τους πετύχουμε», τόνισε με αφορμή την πρεμιέρα των play offs στους παίκτες ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο επεισόδιο Βέρντε-Βράνιες και την αντίδραση του Σιμόες, που πήγε χωρίς άδεια στα αποδυτήρια. «Δεν πρέπει να έχουμε ξανά τέτοιες συμπεριφορές. Αυτά προσβάλλουν και τους συμπαίκτες σας αλλά και το κλαμπ και τον εαυτό σας», σχολίασε. Στη συνέχεια ο Μελισσανίδης μίλησε για λίγο με τον Μάσιμο Καρέρα, ενώ είχε εκτενή κουβέντα με τον Ίλια Ίβιτς. Άλλωστε, ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν τρέχει ήδη και υπάρχουν από νωρίς πολλά ανοικτά θέματα.

Σούπερ Λιγκ ΑΕΚ: Έρχεται αύριο ο Ενομπακάρε

Στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ θα έρθει αύριο (Πέμπτη) ο Μπράιτ Ενομπακάρε. Ο Αγγλο-Νιγηριανός άσος, που έμεινε ελεύθερος από τη Γουλβς, τα έχει βρει σε όλα με την Ένωση. Αύριο θα κλείσει και τυπικά η μεταγραφή του, αφού έχει υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Με την άφιξή του στην Ελλάδα, θα αφού υποβληθεί σε τεστ για τον κορονοϊό και αν βγει αρνητικό θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει.

Δείτε ακόμη

«Να συστήνεται ο Αυγενάκης ως… Υφυπουργός Ολυμπιακού!»
Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις στον Άρη
“Μεθοδικά για σοβαρή πρόταση στο γηπεδικό του ΠΑΟ”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις