Γερμανία – Κύπελλο: Παρέλαση!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανία – Κύπελλο: Παρέλαση!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Γερμανία - Κύπελλο: Σήμερα κλείνει η ημιτελική φάση, από το ζευγάρι Μπάγερν - Αϊντραχτ (21.45), Αλιάνζ Αρένα, Μόναχο) προκύπτει σήμερα η έτερη φιναλίστ

10.06.2020 | 00:35

ΓερμανίαΚύπελλο: Περίπατο πέρασε η Λεβερκούζεν από το εμπόδιο της Σάαρμπρικεν, στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Γερμανίας. Σε παιχνίδι που διεξήχθη, ασφαλώς κεκλεισμένων των θυρών,  στο Χέρμαν Νόιμπεργκερ Στάντιον, οι “ασπιρίνες επιβλήθηκαν 0-3. Ετσι περιμένουν πλέον τον αντίπαλό τους, που θα προκύψει από τον αυριανό δεύτερο ημιτελικό. Η διαφορά τριών κατηγοριών δεν επέτρεψε στη Σάαρμπρικεν να “χτυπήσει” το ματς. Ετσι μένει με την ανάμνηση της άριστης πορείας κατά την οποία απέκλεισε ομάδες ανωτέρων κατηγοριών. Οπως η Φορτούνα Ντίσελντορφ, η Καρλσρούη, η Κολωνία και η Γιάν Ρέγκενσμπουργκ!

Η Λεβερκούζεν, από την άλλη, έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στην πρόκριση. Είχε 75% κατοχή μπάλας, σκόραρε τρία γκολ με Ντιαμπί (11’), Αλάριο (19’) και Μπελαραμπί (58’) και γενικά έκανε παρέλαση προς τον τελικό, δεν αγχώθηκε στο ελάχιστο. Ο Μπος, μάλιστα, είχε την ευκαιρία και έκανε κάμποσες αλλαγές, φρέσκαρε την ομάδα του.

Γερμανία – Κύπελλο: Αναδεικνύεται ο έτερος φιναλίστ

Στην Αλιάνζ Αρένα κλείνει σήμερα η ημιτελική φάση. Η Μπάγερν στις 21.45 θα υποδεχτεί την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, στο ζευγάρι που θα “δώσει” τον δεύτερο φιναλίστ του τελικού που θα διεξαχθεί στις 4 Ιουλίου!

Δείτε ακόμη:

Βέρντε: «Σαν… φιλικό με Παναθηναϊκό»
«Πόλεμος» μεταξύ Αυγενάκη και Βασιλακόπουλου!
Ενίσχυση με Νίλι για την ΑΕΛ
Exit mobile version