Αυστρία – Μπουντεσλίγκα: Γκολ με.. Φούντες!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυστρία – Μπουντεσλίγκα: Γκολ με.. Φούντες!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Αυστρία - Μπουντεσλίγκα: Στην καλύτερη του σεζόν με 16 γκολ ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ και νυν της Ραπίντ Βιέννης - Κράτησε στη διεκδίκηση τίτλου την ομάδα του

10.06.2020 | 23:00

Αυστρία – Μπουντεσλίγκα: Κλείνει τα 25 του χρόνια σε 3 μήνες ο Ταξιάρχης Φούντας και είναι αποφασισμένος για το καλύτερο οδεύοντας στην καλύτερη ποδοσφαιρική του ηλικία. Η αυστριακή μπουντεσλίγκα άρχισε εκ νέου και ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ πάει από το καλό στο καλύτερο. Ηδη έφτασε τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα. Με δικό του γκολ, άλλωστε, στο τέλος του αγώνα με τη Λίντσερ, η Ραπίντ Βιέννης πέτυχε μεγάλο διπλό. Αποτέλεσμα που την φέρνει αγκαλιά με το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και ζωντανή στη μάχη τίτλου απέναντι στην Σάλτσμπουργκ!

Ο Φούντας κάνει ίσως την κορυφαία σεζόν της καριέρας του στην Αυστρία φέτος. Ο Έλληνας επιθετικός, μάλιστα, έφτασε τα 16 τέρματα και έχει πλασαριστεί στους κορυφαίους σκόρερ της χρονιάς παρότι δεν είναι καθαρόαιμος στράικερ! Το τελευταίο του τέρμα, βέβαια, ήταν το πιο κρίσιμο ως τώρα. Με αυτό το γκολ στο 87’ η Ραπίντ κέρδισε τη Λίντσερ. Αν κάνει και νίκη με τη Σάλτσμπουργκ την Κυριακή, η μάχη κορυφής παίρνει φωτιά!

Αυστρία – Μπουντεσλίγκα: Εχει ήδη 8 ομάδες

Πριν βρει την ποδοσφαιρική γη της επαγγελίας στη Ραπίντ, ο Φούντας έκανε τη μεταγραφή …δεύτερη φύση του! Είναι χαρακτηριστικό πως στα 25 που έχει παίξει ήδη με τα χρώματα 8 ομάδων. Μεταξύ των οποίων οι Σάλτσμπουργκ, Ραπίντ που μάχονται φέτος για τον τίτλο Αυστρίας. Αλλά και οι ΑΕΚ, Πανιώνιος Αστέρας Τρίπολης στην Ελλάδα.

Δείτε ακόμη:

Αιχμές και υπονοούμενα κατά Γκαγκάτση και ΠΑΟΚ από Αυγενάκη
Ναι σε αναστολή και επικύρωση βαθμολογιών, όχι σε υποβιβασμούς!
Ζήτησε αναδιάρθρωση από Αυγενάκη η Σούπερ Λιγκ 2
Exit mobile version