Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Πού μένει ο βασιλιάς Κωνσταντίνος: Πολυτέλεια και θάλασσα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πού μένει ο βασιλιάς Κωνσταντίνος: Πολυτέλεια και θάλασσα

Πού μένει ο βασιλιάς Κωνσταντίνος: Πρόκειται για μια κατοικία σημείο αναφοράς για τον ίδιο και την οικογένειά του. Κάθε χρόνο περνούν εκεί ένα μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Πού μένει ο βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος γιόρτασε τα 80α γενέθλιά του στο σπίτι του στο Πόρτο Χέλι. Πρόκειται για μια κατοικία σημείο αναφοράς για τον ίδιο και την οικογένειά του. Κάθε χρόνο περνούν εκεί ένα μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών.Για πρώτη φορά ανοίγει την πόρτα του σπιτιού στον φωτογραφικό φακό του περιοδικού Hello! που τον απαθανάτισε με την σύζυγό του, Άννα Μαρία στο πλευρό του. Άλλωστε μετρούν μαζί 56 χρόνια παντρεμένοι.

Τόσο ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με τη σύζυγό του, όσο και ο πρίγκιπας Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ και την κόρη τους, Ολυμπία, περνούν πολλά καλοκαίρια στην πολυτελή παραλιακή βίλα. Στο Πόρτο Χέλι ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει κι άλλους «γαλαζοαίματους» της Ευρώπης, όπως τη βασιλική οικογένεια της Δανίας, αλλά και μεγάλες προσωπικότητες του παγκόσμιου τζετ σετ.

Πού μένει ο βασιλιάς Κωνσταντίνος: 5 εκ. η έπαυλη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τελευταίος ιδιοκτήτης ήταν ο θετός γιος του πρίγκιπα Σαντρουντίν Αγά Χαν, Μαρκ Σούρσοκ, ο οποίος, όπως αποκάλυψε το «ΘΕΜΑ», πούλησε την έπαυλή του στον τέως αντί 5 εκατ. ευρώ.

https://www.instagram.com/p/CBJPZHyj7o_/

Δείτε ακόμη

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο αποψινό 103ο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες
Η Αστερόεσσα καίγεται και είναι «δικό του πρόβλημα»
Το κρεβάτι της Ντελεβίλ δεν κάνει διακρίσεις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις