Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τούνη χώρισε: Τέλος ο Χρήστος Τσεβρεντζής, τριήμερο με τον Αλεξάνδρου
LIFESTYLE

Τούνη χώρισε: Τέλος ο Χρήστος Τσεβρεντζής, τριήμερο με τον Αλεξάνδρου

Τούνη χώρισε: Οι φήμες περί χωρισμού της Ιωάννας Τούνη από τον επιχειρηματία Χρήστο Τσεβρεντζή, όπως φαίνεται επιβεβαιώθηκαν.

Τούνη χώρισε: Η Ιωάννα Τούνη και ο Χρήστος Τσεβρεντζής χώρισαν οριστικά. Σύμφωνα με την εκπομπή “Πρωινό”, η ξανθιά influencer και βασίλισσα του Instagram χώρισε οριστικά κι έφυγε από το σπίτι του Χρήστου Τσεβρεντζή, καθώς η σχέση τους ολοκληρώθηκε, ενώ υπήρξαν πληροφορίες πως εξωγενείς παράγοντες έφεραν ρωγμές στη σχέση τους. Όπως αποκάλυψε η Νάνσυ Παραδεισανού, η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, ενώ αμέσως μετά μετέβη στην Εύβοια μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Πολλά αδιάκριτα βλέμματα την “τσάκωσαν” να τρώει μαζί με το γνωστό μοντέλο στα Καμένα Βούρλα, ωστόσο, οι δυο τους διέψευσαν πως “τρέχει” κάτι μεταξύ τους, λέγοντας πως ταξίδεψαν μαζί για επαγγελματικές υποχρεώσεις και απλώς σταμάτησαν για να γευματίσουν.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα χώρισε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Μαρία Καλάβρια.  «Με τον Δημήτρη είμαστε σε μία φάση που είπαμε να μην είμαστε μαζί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε φίλοι, συνεργάτες. Ο Δημήτρης με έχει βοηθήσει πολύ, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ποτέ δεν κατεβάσαμε καμία φωτογραφία. Είναι κάτι πολύ πρόσφατο και κάτι που κανένας δεν ξέρει αν θα το ακολουθήσουμε 100%. Σε κάθε ζευγάρι πάντα θα υπάρχουν θέματα”, είχε πει η Μαρία.

Δείτε ακόμη
Η σέξι Έλενα Γαλύφα για τα χρόνια πλάι στον Αβραμόπουλο – “Πέρασα πολύ δύσκολα” (vid)
O Άκης Πετρετζίκης μας έδειξε πολλά από τα τατουάζ του και οι θαυμάστριες διχάστηκαν
Αν αναζητάς το επόμενο μπικίνι σου ρίξε μια ματιά σε αυτό που φοράει η Δούκισσα Νομικού
Ψινάκης & Τερζή στη Μύκονο – Τρέλανε την Ψαρρού η τραγουδίστρια (vids)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις