Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Μενεγάκη – Άνδρος: Απόλαυσε στιγμές ηρεμίας
LIFESTYLE

Ελένη Μενεγάκη – Άνδρος: Απόλαυσε στιγμές ηρεμίας

Ελένη Μενεγάκη - Άνδρος: Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος βρέθηκε η παρουσιάστρια, απόλαυσε χαλαρές στιγμές στο αγαπημένο της νησί

Ελένη Μενεγάκη – Άνδρος: Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος βρέθηκε η παρουσιάστρια, η οποία πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε πως την επόμενη σεζόν θα είναι εκτός τηλεόρασης, απόλαυσε χαλαρές στιγμές στο αγαπημένο της νησί, όπου ο σύζυγός της Μάκης Παντζόπουλος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά.  Είναι γνωστή η λατρεία της Ελένης Μενεγάκη για τα Άχλα της Άνδρου, όπου ο σύζυγός της, Ματέο Παντζόπουλος διατηρεί ενοικιαζόμενα δωμάτια. Ανέμελη, μακριά από τηλεοπτικά στούντιο και κάμερες, η αγαπημένη παρουσιάστρια φορά τα πιο άνετα και καλοκαιρινά looks και απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και την αύρα του νησιού -το δεύτερο μεγαλύτερο των Κυκλάδων!

Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη δεν ξεχνά όσους την ακολουθούν φανατικά στα social media, τους διαδικτυακούς φίλους της, με τους οποίους μοιράζεται την καθημερινότητά της και στιγμές από το πλατό. Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε φωτογραφίες της στο λογαριασμό της στο Instagram. Στη μία ποζάρει με μαγιό, κάνοντας βόλτα ανάμεσα στα πλατάνια, ενώ στην άλλη με κοντό σορτσάκι απολαμβάνει τον ήλιο.

Ελένη Μενεγάκη – Άνδρος: 1 εκατομ. followers ενθουσιάστηκαν

Στη νέα φωτογραφία που μοιράστηκε στο Instagram, η ωραία Ελένη φορά ένα nany blue ολόσωμο μαγιό με λευκή λεπτομέρεια, σαγιονάρες και γυαλιά ηλίου και ποζάρει σε full καλοκαιρινή διάθεση, με φόντο την έντονη βλάστηση του νησιού. Οι πάνω από 1 εκατομμύριο followers της Ελένης Μενεγάκη ενθουσιάστηκαν με την καλοκαιρινή αυτή φωτογραφία, η οποία συγκέντρωσε σχεδόν 70 χιλιάδες like! Ακόμα είχε και  πολλά σχόλια από τους θαυμαστές της που της εύχονταν να περάσει τέλεια στο αγαπημένο της νησί.

Ολοι περιμένουν με αγωνία να μάθουν τα επόμενα σχέδια της Ελένης Μενεγάκη, η οποία πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον Alpha και ότι δε θα τη δούμε σε κάποιο άλλο τηλεοπτικό πρότζεκτ τη νέα σεζόν.

Δείτε ακόμη

Η σέξι Έλενα Γαλύφα για τα χρόνια πλάι στον Αβραμόπουλο – “Πέρασα πολύ δύσκολα” (vid)
Χώρισε οριστικά η Τούνη – Για φαγητό με τον Αλεξάνδρου στα Καμένα Βούρλα (vid)
O Άκης Πετρετζίκης μας έδειξε πολλά από τα τατουάζ του και οι θαυμάστριες διχάστηκαν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις