Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έλενα Γαλύφα – Αβραμόπουλος: Τα χρόνια που εργάστηκε ως γραμματέας του υπουργού
LIFESTYLE

Έλενα Γαλύφα – Αβραμόπουλος: Τα χρόνια που εργάστηκε ως γραμματέας του υπουργού

Έλενα Γαλύφα - Αβραμόπουλος: Η Ελενα Γαλύφα είναι fashion blogger, στιλίστρια και ένα κορίτσι που από πολύ μικρή ηλικία θέλησε να μυηθεί στον μεγάλο κόσμο της μόδας.

Έλενα Γαλύφα – Αβραμόπουλος: Η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξένησε στην εκπομπή της «Μεσάνυχτα», το βράδυ της Δευτέρας, την Έλενα Γαλύφα, η οποία μίλησε και για την περίοδο που ήταν γραμματέας του Δημήτρη Αβραμόπουλου. «Ήταν μεγάλο σχολείο. Δεν ήμουν η γραμματέας του, ήμουν μία από τις πέντε που είχε. Πέρασα δύσκολα, δεν πέρασα εύκολα. Όταν μπήκα ήμουν η πιο νέα, υπήρχε ιεραρχία την οποία σεβόμουν.

Όταν έπιασα δουλειά την πρώτη μέρα στο γραφείο και περίμενα πως και πως να έρθει ο Υπουργός. Και όταν ήρθε τον χαιρέτησα πολύ εγκάρδια και μετά με έπιασε όλο το γραφείο και μου έλεγαν “πού νομίζεις ότι βρίσκεσαι; Τι κάνεις; Ποιον νομίζεις ότι υποδέχεσαι;”. Έλαβα ένα bullying και συνέχιζα να το έχω γιατί δεν ήμουν στα πλαίσια τα οποία ήθελαν. Από τότε που συνέβη αυτό κόλλησα πάρα πολύ άσχημα και μετά δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη. Με έπαιρνε τηλέφωνο και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Είχα στο μυαλό μου μια αυστηρή, πατρική, πατροπαράδοτη φιγούρα, δεν μπορώ να στο εξηγήσω.

Ήμουν εφτά χρόνια εκεί και μετά που έπεσε η κυβέρνηση πήγαμε στις θέσεις που είχαμε. Εγώ ήμουν στο Υπουργείο Υγείας και μεταφέρθηκα στον ΟΚΑΝΑ. Ήταν ο χειρότερος χρόνος της ζωής μου», είπε η Έλενα Γαλύφα.

Έλενα Γαλύφα: Από τις πιο επιδραστικές fashion bloggers

Η Ελενα Γαλύφα είναι fashion blogger, στιλίστρια και ένα κορίτσι που από πολύ μικρή ηλικία θέλησε να μυηθεί στον μεγάλο κόσμο της μόδας. Η καθημερινότητά της, εδώ και αρκετά χρόνια έχει αφιερωθεί στην αναζήτηση νέων δρόμων στις λεωφόρους του στιλ. Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους λογαριασμούς των fashion influencers του εξωτερικού: είναι ένας στιλιστικός οδηγός για τις fashionistas, με πάνω από 95.000 followers. Oμως, η επαγγελματική πορεία της Έλενας δεν εξαντλήθηκε μόνο στα βήματά της στο χώρο της μόδας. Για επτά χρόνια η Έλενα Γαλύφα επέλεγε κατά κύριο λόγο το office look στην καθημερινότητά της, καθώς ήταν προσωπική γραμματέας του Δημήτρη Αβραμόπουλου. «Από μικρές αγαπούσαμε τη μόδα, παίζαμε στα δάχτυλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ, οι φίλες μάς συμβουλεύονταν πάντα για το τι να φορέσουν» έχει δηλώσει η Έλενα σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

“Η αλήθεια είναι ότι μας άρεσε πολύ με την αδερφή μου να μπαίνουμε και να κάνουμε άνω κάτω την ντουλάπα της μαμάς, η οποία ήταν και πολύ κοκέτα! Μην ξεχνάς ότι μεγαλώσαμε στην Aμερική, όπου εκεί οι ντουλάπες ήταν σαν δωμάτια. Ένα πραγματικό sex and the city, άρα ήταν φυσιολογική κατάληξη να ασχοληθώ με τη μόδα και άργησα κιόλας”.

Είναι παντρεμένη σχεδόν 17 χρόνια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις