Αντετοκούνμπο διαδήλωση: Μήνυμα για τον ρατσισμό

ΚΟΣΜΟΣ

Αντετοκούνμπο διαδήλωση: Μήνυμα για τον ρατσισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Αντετοκούνμπο διαδήλωση: Το δικό του μήνυμα για τις αντιρατσιστικές διαδηλώσεις στο Μιλγουόκι έστειλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσω twitter.

09.06.2020 | 13:43

Αντετοκούνμπο διαδήλωση: Το δικό του μήνυμα για τις αντιρατσιστικές διαδηλώσεις στο Μιλγουόκι έστειλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσω twitter . Ο θρύλος των παρκέ ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν αυτή την κίνηση για αλλαγή τόσο τον κόσμο όσο και τους συμπαίκτες του. «Είμαι υπερήφανος για όλους τους συνανθρώπους μου που ήλθαν να στηρίξουν αυτή την κίνηση για αλλαγή μαζί με εμένα, τους συμπαίκτες μου και την οικογένεια μου! Αυτή είναι η πόλη μας, αυτοί είναι οι δρόμοι μας και αυτό είναι κάτι παραπάνω από μπάσκετ», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter ο Greek Freak.

Να αναφέρουμε ότι τα αδέρφια Αντετοκούνμπο ήταν μαζί με τον ακτιβιστή Φρανκ Νίτι, αλλά και τους Στέρλινγκ Μπράουν (είχε πέσει θύμα αστυνομικής βίας το 2018), Ντόντε ΝτιΒιτσέντσο, Μπρουκ Λόπεζ και Φρανκ Μέισον ΙΙ, ενώ για λίγο ήταν και η σύντροφος του Γιάννη, Μαράια, μαζί με το γιο τους, Λίαμ – Τσαρλς.

Δείτε ακόμη

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Τζορτζ Φλόιντ – Θα ταφεί δίπλα στη μητέρα του
Κουτσινέλι: Ο αστυνομικός θα έκανε το ίδιο στον Φλόιντ ακόμη κι αν ήταν λευκός
Σοκ στο Σιάτλ – Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε διαδηλωτές, ο οδηγός άνοιξε πυρ
Exit mobile version