Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ-Βλάνταν Ίβιτς: «Ψήνεται» η επιστροφή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ-Βλάνταν Ίβιτς: «Ψήνεται» η επιστροφή

ΠΑΟΚ-Βλάνταν Ίβιτς: Πολλές πιθανότητες υπάρχουν για την επιστροφή του Βλάνταν Ίβιτς στον ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν μέσα ενημέρωσης του Ισραήλ

ΠΑΟΚ-Βλάνταν Ίβιτς: Πολλές πιθανότητες υπάρχουν για την επιστροφή του Βλάνταν Ίβιτς στον ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν μέσα ενημέρωσης του Ισραήλ, που αναφέρουν ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον… επαναπατρισμό του Σέρβου τεχνικού, ο οποίος έμενε μόνιμα στην Ελλάδα εδώ και αρκετά χρόνια, πριν αναχωρήσει για το Ισραήλ. Όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα «One.co.il», ο Βλάνταν Ίβιτς θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και φέτος είναι στο +12 από τον 2ο με 7 αγωνιστικές να απομένουν. Ο Σέρβος θέλει να εργαστεί σε καλύτερο πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ του προσφέρει αυτήν την προοπτική. Πάντως, όπως σημειώνεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα υπάρχουν προτάσεις από Γερμανία και Ολλανδία για τον Ίβιτς, ο οποίος σε λίγο καιρό θα είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Η πρώην ομάδα του ΠΑΟΚ είναι ανάμεσα σε αυτές που θέλουν να τον προσλάβουν, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον από την Ολλανδία και τη Γερμανία. Ο Σέρβος τεχνικός σε έναν μήνα ούτως ή άλλως θα επιστρέψει με την οικογένειά του στο σπίτι τους στην Ελλάδα, η οποία όμως μπορεί να γίνει νέος σταθμός στην καριέρα του. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει μεγάλες οικονομικές δυνατότητες και φέτος έχοντας χάσει τα πρωτεία από τον Ολυμπιακό βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή», αναφέρεται στο δημοσίευμα. Ο Ίβιτς έχει περάσει ξανά από το τιμόνι του ΠΑΟΚ το 2017, όταν πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά στη συνέχεια αποχώρησε.

Επιστροφή στις προπονήσεις

Στο παρελθόν αφήνουν την ήττα στην πρεμιέρα των play offs από τον Ολυμπιακό στον ΠΑΟΚ και στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό. Οι Θεσσαλονικείς είδαν την ΑΕΚ να τους πιάνει στη βαθμολογία και πλέον τα πράγματα έχουν γίνει ζόρικα για την κατάκτηση της 2ης θέσης. Στον ΠΑΟΚ επικρατεί προβληματισμός κυρίως για την εμφάνιση και πλέον οι ασπρόμαυροι καλούνται να δώσουν απαντήσεις άμεσα. Το θετικό για τον προπονητή των Θεσσαλονικέων, Αμπέλ Φερέιρα, είναι ότι κόντρα στους πράσινους θα έχει στη διάθεσή του, τους Γιαννούλη και Ίνγκασον που εξέτισαν την ποινή τους.

Δείτε ακόμη

Μπερλουσκόνι: Θα φτιάξουμε ομάδα για Serie A στη Μόντσα!
Μπερναμπέου: 70 χρόνια υπήκοος της Ρεάλ!
Η Λαμία «καθάρισε» 2-0 τον Παναιτωλικό που μπλέκει

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις