Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ιταλία – Serie Β’: Η επιστροφή του Καβαλιέρε!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιταλία – Serie Β’: Η επιστροφή του Καβαλιέρε!

Ιταλία - Serie Β’: Η Ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FIGC) διέκοψε τα μικρά πρωταθλήματα και επικύρωσε την άνοδο των πρωτοπόρων της Serie C, μεταξύ αυτών και της Μόντσα!

Ιταλία – Serie Β: Θα μπορούσε να είναι και τίτλος b movie. Ξέρετε, αυτές τις παραγωγές της πλάκας, που είναι περισσότερο φάρσα παρά ταινία. Και ο τίτλος της θα ήταν ασφαλώς: Καβαλιέρε, η επιστροφή! Και όμως, μπορεί να μοιάζει με φάρσα αλλά είναι γεγονός. Η Ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FIGC) διέκοψε τα μικρά πρωταθλήματα μετά από μήνες παύσης ελέω πανδημίας. Και κατόπιν της απόφασης αυτής, επικύρωσε την άνοδο των πρωτοπόρων της Serie C!

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι το λουκέτο και η οριστική διακοπή λόγω κορωναϊού θα έχει κερδισμένη τη Μόντσα, ομάδα η οποία πανηγυρίζει και τυπικά από χθες την άνοδό της στη Serie B! Ιδιοκτήτης της Μόντσα; Δεν είναι άλλος από τον αιώνιο έφηβο του ιταλικού ποδοσφαίρου και της πολιτικής σκηνής της γείτονος χώρας! Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι! Με δεξί του χέρι και εδώ τον …διαβόητο Αντριάνο Γκαλιάνι!

Ιταλία – Serie Β’: “Ομάδα για Serie A”

Ο άλλοτε πρωθυπουργός και ιδιοκτήτης της Μίλαν, μάλιστα, δεν έμεινε στους πανηγυρισμούς κι έθεσε ως στόχο την επίτευξη δεύτερης διαδοχικής άνοδου. Της άμεσης εισόδου της Μόντσα στο καμπ των ισχυρών, στη Serie A! “Δεν είχα ποτέ αμφιβολία. Η Μόντσα θα φτιάξει μια ομάδα για να ανέβει στη Serie A. Η άνοδος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Δεν είμαστε εξαρτημένοι από τη Μίλαν. Έχουμε άλλη ταυτότητα”, υποστήριξε ο 83χρονος ιδιόρρυθμος πολιτικός, επιχειρηματίας και άλλοτε ιδιοκτήτης των ροσονέρι!

Δείτε ακόμη:

Ετσι θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ
Μια ανάσα από ανανέωση στην Μπάρτσα ο Μέσι
Μπερναμπέου: 70 χρόνια υπήκοος της Ρεάλ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις