Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Στριπτιτζάδικα κορονοϊός: Στη Βαυαρία ανοίγουν ως drive in
ΚΟΣΜΟΣ

Στριπτιτζάδικα κορονοϊός: Στη Βαυαρία ανοίγουν ως drive in

Στριπτιτζάδικα κορονοϊός: Το σόου γίνεται δύο φορές την εβδομάδα, Παρασκευή και Σάββατο και κοστίζει 35 ευρώ.

Στριπτιτζάδικα κορονοϊός: Οι πανέμορφες κοπέλες που λικνίζονται αισθησιακά στα στριπτιτζάδικα, επέστρεψαν μετά τις απαγορεύσεις λόγω πανδημίας, ωστόσο οι περιορισμοί είναι αυστηροί και τα κέντρα καλούνται να βρουν τρόπους να λειτουργήσουν πιο εύκολα. Σε μία μικρή πόλη στη Βαυαρία, ένα στριπτιτζάδικο αποφάσισε να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα της εποχής του κορονοϊού και άνοιξε ξανά τις πόρτες του στους πελάτες του, αυτή τη φορά ως… drive in. Το κλαμπ Λούστρα, στο Λάντσχουτ, ήταν κλειστό για περίπου δύο μήνες λόγω του lockdown για τον περιορισμό της πανδημίας και τώρα άνοιξε και πάλι προσφέροντας διασκέδαση με ασφάλεια, τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τις χορεύτριές του.Ο πελάτης μπαίνει με το αυτοκίνητό του στον χώρο, όπου αριστερά και δεξιά υπάρχουν πλατφόρμες με χορεύτριες και χορευτές με κιγκλιδώματα μπροστά τους, ενώ υπάρχουν και DJs που παίζουν μουσική.

Το σόου γίνεται δύο φορές την εβδομάδα, Παρασκευή και Σάββατο και κοστίζει 35 ευρώ ανά αυτοκίνητο ενώ στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ένας αφρώδης οίνος. Στον χώρο μπορούν να εισέλθουν πέντε αυτοκίνητα κάθε φορά για διάρκεια περίπου 15 λεπτών. «Είναι ωραία τώρα, υπάρχει κίνηση πάλι, υπάρχει ζωή, μπορείτε να πείτε ότι είναι διασκεδαστικό» δήλωσε η διευθύντρια του κλαμπ Λούστρα, Μικαέλα Μπάουμγκαρτνερ.

Στριπτιτζάδικα κορονοϊός: Ντελίβερι πίτσα με γυμνόστηθα κορίτσια

Το στριπτιτζάδικο Lucky Devil στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ προσφέρει και νέες υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της πανδημίας κορονοϊού στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Συγκεκριμένα, το κέντρο εναλλακτικής διασκέδασης άρχισε τις διανομές πίτσας κατ’ όικον, μόνο που το ντελίβερι κάνουν, αντί για τον κλασικό ντελιβερά, πανέμορφα γυμνόστηθα κορίτσια.  Ο επίσημος λογαριασμός του νυχτερινού κέντρου διασκέδασης πόσταρε βίντεο με τα όμορφα κορίτσια επί τω έργω.

Τα όμορφα κορίτσια συνοδεύει κι ένας σεκιουριτάς για παν ενδεχόμενο.

Δείτε ακόμη

Ο κορονοϊός αλλάζει και το Κάμα Σούτρα
Ο must συνδυασμός για τον άντρα: Η γυναίκα του Μορόζιουκ κάνει στριπτίζ με… τη μπάλα (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις