Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Μιχάι: Μας επηρέασε το γκολ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Μιχάι: Μας επηρέασε το γκολ

ΠΑΟΚ - Μιχάι: Συλλογικό και όχι ατομικό το πρόβλημα σύμφωνα με τον σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ - “Δεν κάνουμε στα ματς ότι λέμε στην προπόνηση”

ΠΑΟΚΜιχάι: Για το ματς με τον Ολυμπιακό, την ήττα τη δεύτερη θέση και όχι μόνο μίλησε ο σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ, Ενέα Μιχάι. Στο ότι οι “ασπρόμαυροι” δεν εφαρμόζουν στους αγώνες αυτά που κάνουν στις προπονήσεις στάθηκε ο παίκτης του δικεφάλου, Σημείωσε, δε, πως λείπει το… μέταλλο που είχε ο περσινός Δικέφαλος!

Είναι πρωτόγνωρη κατάσταση αλλά το ίδιο ισχύει για τον αντίπαλο δεν θα σταθώ εκεί. Δεν μπήκαμε καλά έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί. Ο αντίπαλος πέτυχε ένα γκολ και μας επηρέασε αυτό” είπε αρχικά ο Μιχάι και πρόσθεσε: “Δεν θεωρώ ότι ήταν ματς του ενός γκολ. Αν ισοφαρίζαμε πιστεύω ότι θα κερδίζαμε το παιχνίδι. Δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί και στην άμυνά μας”.

ΠΑΟΚ – Μιχάι: “Υπάρχει και η δεύτερη θέση”

Να μην μείνουν στο αποτέλεσμα αυτό είπε ο Μιχάι και επισήμανε το αυτονόητο, πως υπάρχει και η δεύτερη θέση που δεν πρέπει να χαθεί: “Πρέπει να κάνουμε τα πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν τα κάνουμε. Αυτό είναι κάτι που μας προβληματίζει, δεν ξέρω γιατί δεν τα βγάζουμε στο παιχνίδι. Είναι συλλογικό το θέμα όχι ατομικό και είναι βασικό για μένα ότι έχουμε χάσει αυτό το μέταλλο της περσινής ομάδας. Δεν πρέπει να τα βάψουμε μαύρα. Δεν έπρεπε να γίνει αυτή η ήττα, τα πλέι οφ είναι μαραθώνιος, μπορεί το πρωτάθλημα να έχει κριθεί αλλά ακόμα υπάρχει η δεύτερη θέση, δεν έχει τελειώσει ακόμα”.

Δείτε ακόμη:

Κόσμος, συνθήματα και Φερέιρα: “Απόλυτος υπεύθυνος εγώ”!
Ο,τι κι αν πει το CAS, πρωταθλητής βγήκε στην Τούμπα!
Πανηγυρικό τιτίβισμα από Μαρινάκη μετά το διπλό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις