Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ιταλία – Serie A: Τίτλος με αλγόριθμο!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιταλία – Serie A: Τίτλος με αλγόριθμο!

Ιταλία - Serie A: Αν διακοπεί το πρωτάθλημα ξανά λόγω covid-19 ο τίτλος και ο υποβιβασμός θα κριθούν σε πλέι οφ και πλέι άουτ - Μετα τις 10/7 ακόμα και με αλγόριθμο!

ΙταλίαSerie A: Θα είναι και η τελευταία διακοπή για την ιταλική Serie A αν χρειαστεί ακόμα μία φορά ελέω κορωναϊού. Αυτό αποφάσισε το ΔΣ της FIGC (της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας) σε συνεδρίαση. Εκεί οποία εγκρίθηκε και το πλάνο ολοκλήρωσης της σεζόν (20 Ιουνίου η επανεκκίνηση). Οι περισσότερες ομάδες ήταν κατά του να αποφασιστεί ο πρωταθλητής και ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν πίσω από κλειστές θύρες και μέσω μαθηματικών πράξεων. Ομως ακόμα μία διακοπή θα εξαφανίσει εκ των πραγμάτων κάθε χρονικό περιθώριο. Εξ ου και έπρεπε να ληφθούν έγκαιρα η αποφάσεις.

Ετσι, η ομοσπονδία αποφάσισε να εγκρίνει το πλάνο του ΔΣ και με ψήφους 18-3 να αποφασίσει την παύση των αγώνων αν προκύψει αναγκαστική διακοπή ελέω covid-19. Σε αυτή την περίπτωση, το πλάνο προβλέπει ολοκλήρωσε των αγώνων με πλέι οφ και πλέι αουτ, βάσει τρέχουσας βαθμολογίας. Αυτα, δε,, θα ισχύουν για ένα μήνα από σήμερα. Διότι μετά την 10η Ιουλίου, ούτε αυτή λύση μπορεί να πραγματοποιηθεί!

Ιταλία – Serie A: Ο αλγόριθμος

Αν για τον πρώτο μήνα το ιατρικό πρωτόκολλο και η προσήλωση στις οδηγίες προστατεύσει τις ομάδες, αλλά προκύψει κρούσμα και οδηγηθεί η λίγκα σε διακοπή μετά την 10η Ιούλη, τότε ο αλγόριθμος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως η έσχατη λύση. Οσο για το κύπελλο, καμία αλλαγή σε όσα είχαν αποφασιστεί δεν προέκυψε. Στις 12 και 13 Ιουνίου θα γίνουν οι ημιτελικοί και ο τελικός στις 17 στο Ολίμπικο της Ρώμης.

Δείτε ακόμη:

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Αϊτόρ
Το μυαλό στην Μπαρτσελόνα έχει ο Νεϊμάρ
Βαλμπουενά: Το ίδιο πνεύμα και στα επόμενα παιχνίδια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις