Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ – Καρέρα: Καλύτεροι στο β’
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – Καρέρα: Καλύτεροι στο β’

ΑΕΚ - Καρέρα: Στη βελτίωση της ομάδας του στο δεύτερο μέρος στάθηκε ο Μάσιμο Καρέρα, μετά την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό

ΑΕΚΚαρέρα: Στη βελτίωση της ομάδας του στο δεύτερο μέρος στάθηκε ο Μάσιμο Καρέρα, μετά την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι έμεινε ο Ολιβέιρα στον πάγκο, ενώ υποστήριξε ότι δεν έγινε κάτι ανάμεσα σε Βέρντε και Βράνιες με αφορμή το επεισόδιο των δύο με τον Ιταλό να πιάνει από τον λαιμό τον Βόσνιο!

Ο Μάσιμο Καρέρα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δήλωσε: “Ήταν ένα πρώτο μέρος που δεν μπορούσαμε να βρούμε τους χώρους, στο δεύτερο παίξαμε πολύ καλά, κάναμε δύο σοβαρά λάθη και δεχθήκαμε γκολ, όμως καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και είχαμε ευκαιρίες”.

ΑΕΚ – Καρέρα: Διαφορετικός ο Ολιβέιρα από τον Μάνταλο

Για τη χρησιμοποίηση του Μάνταλου σε αυτή τη θέση και την αλλαγή του Ολιβέιρα ο Καρέρα είπε: “Στο πρώτο δεν έμεινα ευχαριστημένος, στο δεύτερο πήγε καλύτερα. Σίγουρα δεν φταίει ο Πέτρος. Η ομάδα δεν ήταν καλά στημένη στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε πολλά μέτρα απόστασης και δεν βρίσκαμε καλά τους χώρους. Ο Ολιβέιρα είναι διαφορετικός από τον Μάνταλο μπορεί να κρατήσει τη μπάλα και μας έδωσε παραπάνω ένταση στο ματς, μας βοήθησε αρκετά”.

Σχολιάζοντας επεισόδιο μεταξύ δύο παικτών του είπε “Με τους Βράνιες και Βέρντε δεν έγινε τίποτα”.

Δείτε ακόμη:

Κόσμος, συνθήματα και Φερέιρα: “Απόλυτος υπεύθυνος εγώ”!
Ο,τι κι αν πει το CAS, πρωταθλητής βγήκε στην Τούμπα!
Πανηγυρικό τιτίβισμα από Μαρινάκη μετά το διπλό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις