Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / J2US αποχώρηση: Τα δάκρυα του Καλφαγιάννη και το καυτό φιλί Μεταξά – Ξάρχιου
LIFESTYLE

J2US αποχώρηση: Τα δάκρυα του Καλφαγιάννη και το καυτό φιλί Μεταξά – Ξάρχιου

J2US αποχώρηση: Ποιο ζευγάρι αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό.

J2US αποχώρηση: Ένα ακόμα επεισόδιο αποτελεί παρελθόν για την ιστορία του J2US! Για ακόμα ένα Σαββατόβραδο, ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχθηκε τα ζευγάρια του τραγουδιστικού σόου του OPEN στη σκηνή που σαν στόχο είχαν να κερδίσουν τις εντυπώσεις τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και του τηλεοπτικού κοινού. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναμετρήθηκε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης εντυπωσίασε τη Μαρία Μπακοδήμου έχοντας ακονίσει τη μνήμη του ενώ η Βίκυ Χατζηβασιλείου άκουσε τη μαγική λέξη που περίμενε εδώ και καιρό. Αυτό το 7ο live, όμως, ήταν και το τελευταίο για ένα από τα 9 ζευγάρια του J2US!

Και το ζευγάρι που αποχώρησε είναι ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης με την Κρυσταλλία με τον ηθοποιό να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνηση του στα τελευταία λεπτά στη σκηνή.

]

J2US: Η Άντζελα Δημητρίου έκανε… comeback

Στη σκηνή του J2US βρέθηκε, το βράδυ του Σαββάτου, η Άντζελα Δημητρίου. Μετά την πολυσυζητημένη παρουσία ή όχι στην κριτική επιτροπή του τραγουδιστικού σόου του OPEN, κάτι το οποίο ουδέποτε συνέβη, η τραγουδίστρια έκανε την έκπληξη! Ειδικότερα, στο νέο επεισόδιο του J2US, η Άντζελα Δημητρίου εμφανίστηκε στη σκηνή ενώ πλάι της στάθηκε για να… ερμηνεύσει ο παρουσιαστής του σόου, Νίκος Κοκλώνης.

Μετά το τέλος αυτού του ιδιαίτερου ντουέτου, λοιπόν, ο παρουσιαστής δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστη την παρουσία της λαίδης στη σκηνή! «Kάναμε comeback» σημείωσε χαρακτηριστικά η Άντζελα Δημητρίου, προσθέτοντας με χαμόγελο πως «σας βλέπω ανελλιπώς τα Σάββατα, κάθε Σάββατο και έχω ξεχωρίσει κάποια ζευγάρια. Την Κόνι με τον Τάσο, που μου αρέσουν πάρα πολύ και επίσης τον Κώστα Καραφώτη που είναι πάρα πολύ καλός. Δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο καλός ο Τρύφωνας γιατί, ότι και αν κάνει, είναι must»!

J2US: Το καυτό φιλί

Σε μια διαφορετική σκηνική εμφάνιση παρακολουθήσαμε την Κόνι Μεταξά και τον Τάσο Ξιάρχο στο νέο επεισόδιο του J2US. Το ζευγάρι που έχει κατορθώσει, προς ώρας, να ενθουσιάσει την κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τις ξεχωριστές του ερμηνείες, αυτή τη φορά κλήθηκε να παρουσιάσει το «Τραγούδι των γύφτων (Μπαλαμός)».

Ένα τραγούδι που δίχως άλλο είναι πολύ μακριά από το στιλ και των δυο. Με σκληρή δουλειά, ωστόσο, και επιμονή, η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιάρχος κατόρθωσαν να ερμηνεύσουν το γνωστό κομμάτι με τον δικό τους τρόπο! Η συγκεκριμένη εμφάνιση «πέρασε» επίσης και στην κριτική επιτροπή, όπως φάνηκε από τα σχόλια, με την Δέσποινα Βανδή να τονίζει με χαμόγελο πως «σας λατρεύω»!

Δείτε ακόμη

Τι κάνει η Αμανατίδου σήμερα (εκτός από το να τρελαίνει τους followers)
Ο Σχοινάς μιλάει για την τρομακτική ληστεία στο σπίτι τους – Τι είπε η Γαρμπή στους κακοποιούς
Η Τούνη ποζάρει στη μπανιέρα και όλοι χάνουν τα λόγια τους

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις