Αγίου Πνεύματος 2020 Μύκονος: Απόβαση διασήμων

LIFESTYLE

Αγίου Πνεύματος 2020 Μύκονος: Απόβαση διασήμων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Αγίου Πνεύματος 2020 Μύκονος: Το νησί των ανέμων προτιμούν πολλοί celebrities, που επιλέγουν να κάνουν εκεί την πρώτη τους καλοκαιρινή εμφάνιση.

07.06.2020 | 18:22

Αγίου Πνεύματος 2020 Μύκονος: Η Μύκονος αποτελούσε πάντα πόλο έλξης για τουρίστες από όλο τον πλανήτη και φυσικά τους celebrities, της ελληνικής και ξένης showbiz! Αυτό το τριήμερο απέδρασαν αρκετοί για τα νησιά μας αλλά η Μύκονος είχε για ακόμα μια φορά την τιμητική της!

Εσύ φίλε μου στη Μύκονο, ξέρεις να ζεις!

Έτσι στο νησί των ανέμων βρέθηκαν αρκετοί Έλληνες τουρίστες και ανάμεσά τους πολλά αστέρια της ελληνικής showbiz! Έτσι στη Μύκονο είδαμε τη Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη, τη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Μαρίνα Βερνίκου με τον Μίλτο Καμπουρίδη, την Χριστίνα Κοντοβά με τον Τζόννυ Καλημέρη, τον Χάρη Σιανίδη, τη Μαρία Καλάβρια τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Έβελιν Καζαντζόγλου αλλά και τον Πάνο Καλίδη με την σύζυγό του Λεάνα Μάρκογλου. Στο νησί για ανοίξει το εστιατόριό της βρέθηκε και η Χριστίνα Παπά με παρέα τη Βίκυ Κάβουρα!

Αγίου Πνεύματος 2020 Μύκονος: Σα να μην υπάρχει ιός!

Η κάμερα του Mykonos Live TV καταγράφει καθημερινά τα τεκταινόμενα στο νησί στα βίντεο, όπου μπορεί να δει κανείς τους Έλληνες επωνύμους να κάνουν βόλτες ο ένας πάνω στον άλλον και να φιλιούνται λες και δεν υπάρχει κορονοϊός. Και είναι σοβαρό το θέμα, από τη στιγμή που πολλοί από αυτούς, τις ημέρες της καραντίνας, συμμετείχαν σε καμπάνιες και προέτρεπαν τον κόσμο να τηρεί αποστάσεις και να αποφεύγει τα αγγίγματα ακόμα και με συγγενικά και αγαπημένα πρόσωπα…

Μύκονος: Το βίντεο της Σπυροπούλου

Η Queen Ντίνα – όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της – δεν είναι μόνη της σε αυτές τις διακοπές, όπως αναφέρει το Tlife, αλλά μαζί της έχει μερικές από τις πιο καλές της φίλες όπως την επιχειρηματία Σούλα Λιάκου, την Γωγώ Φαρμάκη, την Έλενα Γαλύφα και άλλες.

Με το που ξυπνάει, η Κωνσταντίνα φοράει το σέξι μαγιό της και μαζί με τον τετράποδο φίλο της Μίσου, απολαμβάνει δροσερές βουτιές στην πισίνα του ξενοδοχείου που διαμένει, κάνοντας παράλληλα και ηλιοθεραπεία.

Μύκονος 2020: Σμαράγδα Καρύδη και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Μίνι απόδραση την Μύκονο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αποφάσισαν να κάνουν οι φίλες Σμαράγδα Καρύδη και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Οι δύο ηθοποιοί, που συνεργάστηκαν στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Στα παρά πέντε» πριν από 13 χρόνια, συνεχίζουν να είναι πολύ καλές φίλες και απολαμβάνουν η μία την παρέα της άλλης.

Έτσι, λοιπόν, μετά την άρση των αυστηρών περιοριστικών μέτρων και με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, Σμαράγδα Καρύδη και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, «πετάχτηκαν μέχρι την Μύκονο για να χαλαρώσουν. Η Σμαράγδα Καρύδη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και που ακόμη και την περίοδο της καραντίνας φρόντιζε να αναρτά συχνά φωτογραφίες, ανέβασε μία εικόνα από τις χαλαρές και ξένοιαστες στιγμές του. Στην φωτογραφία, οι δύο ηθοποιοί ποζάρουν μέσα στην τρελή χαρά, με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με το ροζ μαγιό της και την Σμαράγδα Καρύδη να κρατά ένα πολύχρωμο παρεό και στην λεζάντα έγραψε: «Στην Μύκονο αδερφή μου…. Στην Μύκονο…».

Exit mobile version