Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τέρας Κάβου – θύματα: “Με έβαζε να του χορεύω και τραβούσε βίντεο”
ΕΛΛΑΔΑ

Τέρας Κάβου – θύματα: “Με έβαζε να του χορεύω και τραβούσε βίντεο”

Τέρας Κάβου - θύματα: Η 34χρονη γυναίκα περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του 47χρονου στην Κέρκυρα.

Τέρας Κάβου – θύματα: Τις φρικτές στιγμές που έζησε στα χέρια του “Δράκου του Κάβου” περιέγραψε ένα από τα θύματά του. Παράλληλα ο δικηγόρος του κατηγορούμενου δηλώνει πως όλα έγιναν με την συναίνεσή του θύματος. Σύμφωνα με τα όσα παρουσίασε η εκπομπή “Μαζί σου” του ΣΚΑΪ, η 34χρονη γυναίκα περιγράφει τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του 47χρονου στην Κέρκυρα, ο οποίος έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης για βιασμούς. “Με χτύπησε, με κακοποίησε άγρια, με βιντεοσκοπούσε και με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει” υποστηρίζει στην κατάθεσή της η 34χρονη για την επίθεση του δέχτηκε. Μιλώντας στους αστυνομικούς, η μαρτυρία της σοκάρει. Ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, ότι ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στο σπίτι που διέμενε με τον σύντροφό της το απόγευμα της 4ης Μαΐου.

“Κατάλαβα ποιος είναι, επειδή είναι φίλος με τον σύντροφό μου στο Facebook. Εγώ δεν ήθελα αυτόν άνδρα στο σπίτι μου, επειδή έμαθα ότι στο παρελθόν είχε βιάσει δύο Αγγλίδες…”, λέει και συνεχίζει: “Κοιμόμουν και ξαφνικά ξύπνησα. Διαπίστωσα ότι ο σύντροφός μου λείπει. Τότε κάποιος χτύπησε την πόρτα και είδα τον κατηγορούμενο. Μετά έφυγε για να επιστρέψει. Ισχυρίστηκε ότι ο φίλος μου είχε βγει και είχε πιει και έπρεπε να πάμε να τον πάρουμε. Περπατούσαμε αρκετή ώρα και με πήγαινε από χωματόδρομο. Φοβήθηκα” είπε και περιέγραψε πώς ξεκίνησε ο εφιάλτης της.

“Με έπιασε από τα μαλλιά και με χτύπησε πολλές φορές στο κεφάλι” λέει στην κατάθεσή της για την αρχή της επίθεσης από τον 47χρονο. Περιγράφει ακόμα ότι κοιμήθηκαν στο ύπαιθρο σε μία καλύβα και την επομένη ο κατηγορούμενος τη βίασε.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της κοπέλας ο φερόμενος ως δράστης με την απειλή του μαχαιριού τη βίασε, ενώ παράλληλα τραβούσε και video. “Αφού έγινε το βίντεο μου είπε ” ξέρεις γιατί το έκανα αυτό το βίντεο;” “Όχι”, του απάντησα. “Για να το ανεβάσω στο Internet στα ερωτικά βίντεο να σε ντροπιάσω σε περίπτωση που μιλήσεις στην αστυνομία”. Με έβαζε να χορεύω τσιφτετέλια, με απειλούσε διαρκώς. Πιστεύω ότι με άφησε να φύγω γιατί υποσχέθηκα ότι δεν θα τον καταγγείλω” ισχυρίζεται.

Τέρας Κάβου: Τι λέει ο δικηγόρος του

Μιλώντας στην εκπομπή “Μαζί σου” ο δικηγόρος του 47χρονου μετέφερε την άποψη του κατηγορουμένου, ότι είναι αθώος. Όπως ισχυρίζεται ο 47χρονος, η ερωτική πράξη ήταν συναινετική και ότι διώκεται για το δικαστικό παρελθόν του, τόσο από τα ελληνικά όσο και από τα βρετανικά ΜΜΕ. “Εξέτισε την ποινή του και προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή” σημειώνει ο δικηγόρος του 47χρονου για τον πελάτη του.

Δείτε ακόμη

Ελπίζω να πονάει για την υπόλοιπη ζωή του – Το ξέσπασμα της αεροσυνοδού που βίασε ο Ασπιώτης
Αρνείται να χειρουργηθεί ο Ασπιώτης – “Αφήστε με να πεθάνω”
“Ασχέτως αν έγινε ό,τι έγινε εγώ τον αγαπώ” – Τι λέει η πρώην σύντροφος του βιαστή της Κέρκυρας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις