Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σκύλος – ναρκωτικά: Ο “Άτλας” ξετρύπωσε ηρωίνη (video)
ΕΛΛΑΔΑ

Σκύλος – ναρκωτικά: Ο “Άτλας” ξετρύπωσε ηρωίνη (video)

Σκύλος - ναρκωτικά: Λίγες μόλις ημέρες πριν, ήταν ο «Ακύλας», που δραστηριοποιείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής, που ξετρύπωσε «μπισκότα» και «παπαρούνες».

Σκύλος – ναρκωτικά: Ο «Ατλας», έχει τη δική του ιστορία. Με τις επιτυχίες του στο ξετρύπωμα ναρκωτικών ουσιών από την πιο ευφάνταστη κρύπτη, έχει εξελιχθεί στον… σταρ των σκύλων ανιχνευτών ναρκωτικών ουσιών, που υπηρετούν δίπλα στους αστυνομικούς της Γενικής αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Όμως, η επιτυχία του συναδέλφου του «Ακύλα» τον… πείσμωσε και αποφάσισε να βάλει κι αυτός τη μουσούδα του σε απίθανη κρύπτη, για να δείξει σε όλους ποιο είναι το «αφεντικό»! Έτσι, ο «Άτλας», που αρέσκεται μετά το ξετρύπωμα μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, που καταστρέφουν τους νέους ανθρώπους, να ποζάρει (!) μπροστά στα ευρήματα, στις επίσημες παρουσιάσεις των αξιωματικών,  για τις υποθέσεις αυτές, έβαλε τη μουσούδα του, κάτω από το κάθισμα οδηγού αυτοκινήτου. Και έφερε στο φως πάνω από 160 γραμμάρια «λευκού θανάτου», της φονικής ηρωίνης, μια ζυγαριά ακριβείας, μια λεπίδα κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Όλα αυτά συνέβησαν στις Σέρρες, όπου και συνελήφθη ημεδαπός οδηγός αυτοκινήτου μετά από τις συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος  Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Σερρών, για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Όπως αναφέρεται, από την Αστυνομία «ο προαναφερόμενος, εντοπίστηκε να κινείται με όχημα σε περιοχή των Σερρών και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών («Άτλας») της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Τι κατασχέθηκε

164,6 γραμμάρια ηρωίνης σε 3 συσκευασίες, που ήταν κρυμμένες κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, μία μεταλλική σπάτουλα,

μία λεπίδα που χρησιμοποιούσε για τεμαχισμό, διαχωρισμό της ηρωίνης και ένα κινητό τηλέφωνο».

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, σε περιοχή των Σερρών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 21,5 ναρκωτικά δισκία, που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Ο ‘”Ακύλας”

Λίγες μόλις ημέρες πριν, ήταν ο «Ακύλας», που δραστηριοποιείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής, που ξετρύπωσε «μπισκότα» και «παπαρούνες»! Οι λιχουδιές, ήταν στην πραγματικότητα μπισκότα κάνναβης και η παπαρούνα, η υπνοφόρος μήκωνος, που εμπίπτει στο Νόμο Περί Ναρκωτικών. Μαζί μ’ αυτά, ποσότητες κάνναβης, χασισελαίου, δενδρύλλια, εξοπλισμός καλλιέργειας κάνναβης και αρκετά άλλα.

Δείτε ακόμη

O “Ακύλας” έβγαλε πάλι… λαβράκι – Δύο συλλήψεις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις