Έριξαν 17χρονο από ταράτσα: Αιματηρό περιστατικό στη Μυτιλήνη

ΕΛΛΑΔΑ

Έριξαν 17χρονο από ταράτσα: Αιματηρό περιστατικό στη Μυτιλήνη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πέτρος Καρσιώτης

Έριξαν 17χρονο από ταράτσα: Συνελήφθη άμεσα 23χρονος αλλοδαπός στη Μυτιλήνη, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση.

07.06.2020 | 08:27

Έριξαν 17χρονο από ταράτσα: Δεν έχουν τέλος τα αιματηρά περιστατικά στη Μυτιλήνη, όπου σημειώνονται σχεδόν αλλεπάλληλα επεισόδια με συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών που ζουν στη Λέσβο με κίνδυνο να χαθούν ζωές. Από την Αστυνομία συνελήφθη 23χρονος αλλοδαπός γιατί με άλλους δύο επίσης αλλοδαπούς που αναζητούνται, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, έσπρωξαν έναν 17χρονο αλλοδαπό στο κενό, από ταράτσα εγκαταλελειμμένου κτιρίου με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά!

Του Πέτρου Καρσιώτη

‘Οπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, συνελήφθη το Σάββατο 6 Ιουνίου,  στη Μυτιλήνη, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, 23χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση. Πιο συγκεκριμένα, συνεχίζει στην ανακοίνωσή της η Αστυνομία,  όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα,  κατά τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου,  στην περιοχή του Καρά Τεπέ στη Μυτιλήνη, «ο 23χρονος, δρώντας από κοινού με δύο ακόμη άτομα – αλλοδαπούς, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων- έσπρωξαν 17χρονο αλλοδαπό από ταράτσα εγκαταλελειμμένου κτιρίου, ύψους περίπου τεσσάρων  μέτρων, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του τελευταίου από την πτώση του στο έδαφος.

Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση

Ο ανήλικος αλλοδαπός, που έγινε αντιληπτός από άλλους αλλοδαπούς που διαμένουν στην περιοχή, παρελήφθη από τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ με ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση λόγω της πτώσης του στο έδαφος από μεγάλο ύψος.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μυτιλήνης, έχοντας στα χέρια τους τον έναν από τους δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του ανήλικου, προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και να συλλάβουν και τους άλλους δύο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τις ίδιες κατηγορίες.

Καθώς, πίσω από τη συμπλοκή και την πτώση του 17χρονου, κρύβεται πιθανότατα κάποια παράνομη υπόθεση η Ασφάλεια Μυτιλήνης προσπαθεί να φωτίσει και αυτή την πτυχή. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, ενώ τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί, όπως προαναφέρθηκε,  η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Exit mobile version