Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Alemagou Μύκονος – πρόστιμο: Βαριά καμπάνα στο μπαρ στη Φτελιά
ΕΛΛΑΔΑ

Alemagou Μύκονος – πρόστιμο: Βαριά καμπάνα στο μπαρ στη Φτελιά

Alemagou Μύκονος - πρόστιμο: Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, σε όλη την Ελλάδα, με ευθύνη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικης Προστασίας και τη συνεργασία της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.

Alemagou Μύκονος – πρόστιμο: Βόλτα και μάλιστα μακριά… πήγαν τα προληπτικά μέτρα για την προστασία από τον κορωνοϊό στην Μύκονο, καθώς τα μπαρ και οι παραλίες του νησιού γέμισαν ασφυκτικά με κόσμο. Οι εικόνες συνωστισμού και συγχρωτισμού προκάλεσαν την παρέμβαση των ανδρών της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και τα πρώτα τσουχτερά πρόστιμα δεν άργησαν να πέσουν. Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση του μπιτς μπαρ Alemagou στην παραλία Φτελιά , όπου εκατοντάδες εκδρομείς συνωστίσθηκαν, αδιαφορώντας για τα μέτρα ασφαλείας.

Αποτέλεσμα ήταν να επιβληθεί πρόστιμο, ύψους 20.000 ευρώ στο γνωστό μπιτς μπαρ καθώς και «λουκέτο» 60 ημερών, όπως ακριβώς ορίζει η σχετική νομοθεσία. Τις εικόνες συγχρωτισμού σχολίασε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι «επιβλήθηκε πρόστιμο σε beach bar και σφράγισμα του καταστήματος για μεγάλο διάστημα, αφού διαπιστώθηκαν διάφορες παραβάσεις για μη τήρηση των μέτρων, μια εκ των οποίων ήταν η μη τήρηση αποστάσεων, καθώς οι ελεγκτές είδαν ότι χόρευε ο ένας πελάτης επάνω στον άλλο».

Δείτε ακόμη

Εσύ φίλε μου στη Μύκονο, ξέρεις να ζεις!
ΑΑΔΕ: Σαρωτικοί έλεγχοι στην αγορά προσαρμοσμένοι στα δεδομένα του κορονοϊού
Επιστρεπτέα προκαταβολή: Αυξημένο το ποσό της β’ φάσης
«Έρχεται» το Δώρο Πάσχα μέχρι τέλος Ιουνίου
Πώς θα πληρωθούν όσοι δουλέψουν του Αγίου Πνεύματος
Η Ελλάδα, “από τις πιο ευνοημένες χώρες” από το πακέτο των 750 δις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις