ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός – Προαναγγελία: Αυλαία!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός – Προαναγγελία: Αυλαία!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Προαναγγελία: Με νίκη του ΠΑΟΚ παίρνει φωτιά η Σούπερ Λιγκ, με διπλό τελειώνει από την 1η αγωνιστική των πλέι οφ η ιστορία “τίτλος”

07.06.2020 | 13:33

ΠΑΟΚΟλυμπιακόςΠροαναγγελία: Με τη διαφορά στους 7 και το πρωτάθλημα να παίζεται μόνο αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ, με αυτή την παραδοχή ξεκινάει το ντέρμπι της Τούμπας απόψε. Οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι έχουν από ένα τεράστιο όπλο έκαστος. Ο ΠΑΟΚ την έδρα και ο Ολυμπιακός την προσπάθεια όλης της κανονικής περιόδου που του χαρίζει τεράστιο μαξιλάρι ασφάλειας. Ακόμα κι αν ηττηθεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί θα είναι. Ξεπερνώντας την όποια διοικητική κόντρα υποβόσκει, πρόκειται επιπλεον για τις δυο πιο δυνατές ομάδες της χώρας και αγωνιστικά. Αρα το “ξεκαθάρισμα” έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Στην εξίσωση μπαίνει και η διαβόητη πια υπόθεση αφαίρεσης 7 βαθμών από τον ΠΑΟΚ για κατηγορία πολυιδιοκτησίας. Η προσφυγή στο CAS και η αναζωπύρωση της κόντρας και σε δικαστικό επίπεδο! Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Τάσος Παπαπέτρου με βοηθούς τους Απτόσογλου, Πετρόπουλο. Ελληνες ρέφερι μετά από καιρό σε ελληνικό ντέρμπι, ελέω πανδημίας βέβαια, όχι ότι σταμάτησαν να αμφισβητούν τα πάντα οι ελληνικές ομάδες. Στο VAR θα βρεθεί ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

 

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός – Προαναγγελία: Απουσίες και αποστολές

Στον ΠΑΟΚ, ο Φερέιρα ξεκινά με απουσίες, κυρίως στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Τιμωρημένοι οι αμυντικοί Ινγκασον, Γιαννούλης. Μακροχρόνια τραυματίας ο αμυντικός μέσος Κρέσπο, ενώ σοβαρό πλήγμα είναι και η απώλεια του χαφ Αουγκούστο. Για τον Ολυμπιακό απουσιάζουν οι τραυματίες Χριστοδουλόπουλος, Σουντανί, ενώ εκτός πλάνων για τον Μαρτίνς είναι και οι Μπρούνο, Εμρέ Μορ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Τζόλης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Δείτε ακόμη:

Τα ρέστα της για τρίποντο ελπίδας παραμονής η Βέρντερ
Είχε όπλο με… ακτίνες Γκάμα ο Αρης, 3-1 τον ΟΦΗ
Τρίποντο ελπίδας για τους κυανέρυθρους, 1-0 το Βόλο!
Exit mobile version