Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 7/6: Το μήνυμα Σαββίδη στους παίκτες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 7/6: Το μήνυμα Σαββίδη στους παίκτες

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 7/6: Με λίγα λόγια τους τόνισε πως αν καταφέρουν και καλύψουν το χάντικαπ αυτό τότε θα λάβουν και το πριμ που έχουν συμφωνήσει για την κατάκτηση του φετινού τίτλου!

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 7/6: Το ηθικό των παικτών του ΠΑΟΚ εν όψει της πρεμιέρας των play offs και το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θέλησε να τονώσει ο Ιβάν Σαββίδης. Για τον σκοπό αυτό έστειλε μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του δικεφάλου του Βορρά, μέσω Skype, και τους είπε πως αν καλύψουν το -7 από τους Πειραιώτες θα είναι γι’ αυτόν πρωταθλητές και θα αμειφθούν ανάλογα! Με λίγα λόγια τους τόνισε πως αν καταφέρουν και καλύψουν το χάντικαπ αυτό τότε θα λάβουν και το πριμ που έχουν συμφωνήσει για την κατάκτηση του φετινού τίτλου!

«Σας ευχαριστώ για τον τρόπο με τον οποίο ανταποκριθήκατε στην ανάγκη για μείωση των αποδοχών στα συμβόλαια, καθώς έτσι βοηθήσατε στην ομαλή λειτουργία της ομάδας λόγω του κορωνοϊού αλλά και του Financial Fair Play. Θέλω να ξέρετε ότι εγώ δεν ξεχνάω ποτέ, και δεν θα ξεχάσω αυτό που κάνατε για την ομάδα. Περιμένω να τα δώσετε όλα στους αγώνες που απομένουν. Θέλω να ξέρετε πως αν καταφέρετε να καλύψετε τη διαφορά των επτά βαθμών από τον Ολυμπιακό, ανεξάρτητα από την τελική έκβαση, για μένα θα είναι σα να έχετε πάρει το πρωτάθλημα και η ανταμοιβή σας θα είναι σα να είστε πρωταθλητές», ήταν κάποια από τα λόγια του Ιβάν Σαββίδη προς τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες από την πλευρά τους υποσχέθηκαν να τα δώσουν όλα και τόνισαν ότι ήταν υποχρέωσή τους να δεχθούν τη μείωση αυτή, βοηθώντας τον σύλλογο σε αυτήν τη δύσκολη εποχή. «Ήταν υποχρέωσή μας να αντιμετωπίσουμε με κατανόηση το αίτημα για μειώσεις και να βοηθήσουμε τον σύλλογο σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι μέχρι το φινάλε της σεζόν, θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα και τον κόσμο», ήταν το μήνυμα των παικτών.

Ακπομ: «Πρέπει να σταματήσει αυτό…»

Το μήνυμά του κατά του ρατσισμού έστειλε ο Τσούμπα Άκπομ, σε δήλωσή του στο κανάλι OPEN, σε εκπομπή που προβλήθηκε κατά του ρατσισμού. Ο επιθετικός του δικεφάλου του Βορρά αποκάλυψε την εμπειρία που βίωσε σε νεαρή ηλικία και τόνισε ότι πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει όλο αυτό που προκαλεί οργή.

«Μια φορά, είχα πάρει μέρος σε ένα τουρνουά ποδοσφαίρου στην Ιταλία. Ήμουν 10 χρόνων. Όταν ήταν να γίνουν οι απονομές, σταθήκαμε οι ομάδες δίπλα-δίπλα και τα παιδιά μιας ομάδας, δίπλα μου, μπροστά στο πρόσωπό μου, έκαναν ρατσιστικά σχόλια….», τόνισε ο Άκπομ και πρόσθεσε: «Νιώθεις οργή, νιώθεις άσχημα και αυτό θα πρέπει να σταματήσει, θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε, να μάθουμε…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις