Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρης – Ένινγκ: Ηγέτης ο Γκάμα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρης – Ένινγκ: Ηγέτης ο Γκάμα

Άρης - Ένινγκ: “Είναι ηγέτης, σημαντικός για την ομάδα” - “Θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και το δείξαμε” - “Θέλουμε την 5η θέση”

ΆρηςΈνινγκ: Η νίκη του Άρη κόντρα στον ΟΦΗ ήρθε με ανατροπή και η πρεμιέρα των πλέι οφ έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο για τον Αρη. Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων, Μίχαελ Ένινγκ, έπλεξε το εγκώμιο του Μπρούνο Γκάμα, σκόρερ δύο τερμάτων για την ομάδα του: “Ο Μπρούνο Γκάμα είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα… Είναι ηγέτης. Συζητήσαμε πολύ για ποδόσφαιρο. Είχαμε συμφωνήσει πως έπρεπε να βάλει 10 γκολ και τα έφτασε. Τώρα διαπραγματευόαμστε για το πόσα θα βάλει στη συνέχεια”.

Για το πρώτο ματς μετά τη διακοπή λόγω πανδημίας ο Ένινγκ υπογράμμισε: “Είναι καλό που μπορούμε και είμαστε πίσω. Δείξαμε οτι θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είδαμε 4 γκολ. Στο τέλος, είμαστε ικανοποιημένοι. Καταρχάς έχουμε δειξει πως όταν βρισκόμαστε πισω στο σκορ δεν είναι πρόβλημα. Φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο οτι θελαμε την νίκη. Ο ΟΦΗ έβαλε ένα ωραίο γκολ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε περισσότερο και με το δεύτερο γκολ του Μπρούνο Γκάμα, γυρίσαμε το παιχνίδι”

Άρης – Ένινγκ: “Στόχος η 5η θέση”

Οταν ρωτήθηκε τα σημεία που έκριναν την αναμέτρηση υπερ της ομάδας του ο Ενινγκ σημείωσε: “Σε αυτό το σημείο μπαίνει και η γερμανική φύση μου. Έχουμε μαραθώνιο μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε καλά από φυσική κατάσταση και τρεξίματα. Τα είχαμε σήμερα περισσότερο από την αντίπαλη ομάδα. Κερδίσαμε τις μονομαχίες και αυτό έπαιξε τον ρόλο του.. Τώρα ειίμαστε αναγκασμένοι να μπούμε κατευθείαν στα βαθιά. Είναι νωρίς να πούμε κάτι για το τέλος. Στα πλέι οφ θέλουμε σίγουρα την 5η θεση, αλλά δεν μπορούμε να προβλέψουμε από τώρα τι θα γίνει”.

Δείτε ακόμη:

Τρίποντο ελπίδας για τους κυανέρυθρους, 1-0 το Βόλο!
Είχε όπλο με… ακτίνες Γκάμα ο Αρης, 3-1 τον ΟΦΗ
Σαββίδης: “Με την κάλυψη του -7 είστε πρωταθλητές”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις