Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Just the 2 of us: Έρωτας στα πλατό!
LIFESTYLE

Just the 2 of us: Έρωτας στα πλατό!

Just the 2 of us: Υπάρχει τελικά κάποιος έρωτας στα πλατό του πετυχημένου σόου; Ο Νίκος Κοκλώνης, δίνει πληροφορίες!

Just the 2 of us: Ο Νίκος Κοκλώνης παρουσιαστής και παραγωγός του λαμπερού σόου αποκαλύπτει όλα όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες. Ο ίδιος μιλάει για τον έρωτα που «έσκασε» στο πλατό, αλλά και για τα νούμερα τηλεθέασης. Ξυπνάει στις 7.30 το πρωί της Κυριακής, περιμένοντας να έρθουν τα νούμερα τηλεθέασης! Ο Νίκος Κοκλώνης έχει αλλάξει αισθητά την εμφάνισή του φέτος και όπως λέει και ο ίδιος έχει αλλάξει και η καθημερινότητά του. Γυμνάζεται κάθε μέρα και είναι ιδιαίτερα στεναχωρημένος, γιατί με το σόου και τα γυρίσματα δεν προλαβαίνω κάθε μέρα.

Η γυμναστική έχει γίνει τρόπος ζωής για τον παρουσιαστή. Μετά και την σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του πριν από ένα χρόνο, βλέπει τα πράγματα με διαφορετικά από ότι τα έβλεπε. Ο γνωστός παρουσιαστής είχε πάθει έμφραγμα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

 

Just the 2 of us: Ο Νίκος Κοκλώνης για την υγεία του

«Ούτε που το κατάλαβα, έτρεχε κάποια στιγμή αίμα η μύτη μου, λέει ο παρουσιαστής σε συνέντευξη του στο 7 ημέρες Tv. Έκανα δώδεκα ώρες γύρισμα και λόγω της αδρεναλίνης, γιατί είχαμε και ζωντανό κοινό στο γύρισμα, δεν το κατάλαβα. Όταν λοιπόν τελειώσαμε το γύρισμα, το πρωί μου λένε: «Πάμε στο νοσοκομείο». Εγώ δεν ήθελα να πάω. Όταν πήγαμε τελικά στο νοσοκομείο και μου είπαν έχεις όλα αυτά, είπα στον εαυτό μου: «Ρε θηρίο, έκανες γύρισμα με όλα αυτά;!». Ήταν τέτοιο το άγχος να μην προδώσω τους συνεργάτες και τους καλεσμένους μου, τότε είχα τον Λευτέρη Πανταζή, που το έκανα. Μετά απ’ αυτό είδα τα πράγματα λίγο διαφορετικά.

Δεν πρέπει να φτάνουμε τον εαυτό μας στα όριά του, γιατί στο τέλος πληρώνουμε εμείς. Η ματαιοδοξία που μπορεί να έχουμε για να είμαστε στην τηλεόραση ή για να κάνουμε πέντε πράγματα δεν πρόκειται να μας προσφέρει τίποτα περισσότερο από το να κάνουμε το εγώ μας μεγαλύτερο. Θεωρώ ότι εστίασα περισσότερο στον εαυτό μου. Για αυτό και άρχισα πιο εντατική γυμναστική και κοίταξα περισσότερο τον Νίκο. Μέχρι τότε δεν τον κοίταγα πολύ. Είχα αυτή την ανασφάλεια, ότι πρέπει να αρέσω στους άλλους. Από εκεί και μετά κοίταγα τον Νίκο. Επειδή είναι φίλη σου και τη γνωρίζεις καλύτερα…

Just the 2 of us: Υπάρχει έρωτας τελικά;

Ο Νίκος Κοκλώνης στην ίδια συνέντευξη μεταξύ άλλων αφήνει να εννοηθεί ότι η…ερωτοχτυπημένη είναι φίλη του! «Εμένα οι φίλοι μου με ταλαιπωρούν περισσότερο! Όλοι όταν η επιτροπή λέει τη γνώμη της θέλουν να αποχωρήσουν! Γιατί; Αφού το ήξεραν ότι θα υπάρχει κριτική επιτροπή. Όλοι θεωρούν ότι είναι η Μαρία Κάλλας, όμως! Αυτό είναι ένα θέμα! Είναι σαν να λέω ότι θα πάω εγώ να τραγουδήσω στο «Just the 2 of us» και να περιμένω ότι θα πάρω δεκάρι! Όχι, το ξέρω ότι θα έρθει ο άσος». Αναφορικά για το αν αγχώνεται με τα νούμερα της τηλεθέασης ο παρουσιαστής είπε: «Ναι, είμαι από εκείνους που θα ξυπνήσουν στις 7.30 το πρωί της Κυριακής, περιμένοντας να έρθει το email από τη Nielsen με τις τηλεθεάσεις. Τα μελετάω ανά τέταρτο, με χαρτάκι και ανά ζευγάρι! Οπότε στις 10.00 που ξυπνάει η ομάδα αρχίζω τα τηλέφωνα για να δούμε τι πρέπει να αλλάξει και προς ποια κατεύθυνση».

Δείτε ακόμη

Θα αποδειχθούν οι ισχυρισμοί του Μελέτη ή η τύχη του Κλεομένη δεν έχει τελειώσει;
Ανατροπή με την συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision 2021
Μπαστούνια κρίκετ, λούτρινα και ξύλινα αβγά πήραν οι Βρετανοί γαλαζοαίματοι το 2019

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις