Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τζόρνταν δωρεά μαμούθ: 100 εκατ. δολαρίων κατά του ρατσισμού
ΚΟΣΜΟΣ

Τζόρνταν δωρεά μαμούθ: 100 εκατ. δολαρίων κατά του ρατσισμού

Τζόρνταν δωρεά μαμούθ: Δωρεά 100 εκατομμυρίων δολαρίων  για τα επόμενα δέκα χρόνια αποφάσισε να κάνει ο Μάικλ Τζόρνταν με αφορμή όλα αυτά που συμβαίνουν στις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία του Τζόρτζ Φλόιντ.

Τζόρνταν δωρεά μαμούθ: Δωρεά 100 εκατομμυρίων δολαρίων  για τα επόμενα δέκα χρόνια αποφάσισε να κάνει ο Μάικλ Τζόρνταν με αφορμή όλα αυτά που συμβαίνουν στις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία του Τζόρτζ Φλόιντ. Ο παλαίμαχος «θρυλος» των παρκέ αποφάσισε να δώσει τα χρήματα σε οργανισμούς που διασφαλίζουν τη φυλετική ισότητα, την κοινωνική δικαιοσύνη και τα ίσα δικαιώματα στην εκπαίδευση

Επίσης δωρεά στη μνήμη του αδικοχαμένου αφρομερικάνου έχει κάνει και ο ραπέρ Κάνιε Γουέστ και σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, για να χρηματοδοτήσει τις σπουδές της εξάχρονης κόρης του Τζορτζ Φλόιντ, Τζιάνα. Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες από το CNN η δωρεά αφορά και την κάλυψη των δικαστικών εξόδων των οικογενειών του Arbrery και της Taylor, που δολοφονήθηκαν και αυτοί με ανάλογα περιστατικά. Δείτε την ανακοίνωση του Μάικλ Τζόρνταν και της «Jordan Brand».

Δείτε ακόμη

Η αφοπλιστική απάντηση του Μπέζου σε οργισμένο πελάτη της Amazon
57 παραιτήσεις στο Μπάφαλο -Επειδή έθεσαν σε διαθεσιμότητα τους αστυνομικούς που έσπρωξαν τον 75χρονο
Βίντεο σοκ – Νηπιαγωγός πνίγει παιδάκι σε παιδικό σταθμό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις