Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ποσειδώνος κλειστή: Μέχρι τις 21:00, τροποποιήσεις στα ΜΜΜ
ΕΛΛΑΔΑ

Ποσειδώνος κλειστή: Μέχρι τις 21:00, τροποποιήσεις στα ΜΜΜ

Ποσειδώνος κλειστή: Κλειστή θα παραμείνει σήμερα Σάββατο (06/06) η λεωφόρος Ποσειδώνος μέχρι τις 21:00 το βράδυ λόγω εργασιών.

Ποσειδώνος κλειστή:  Κλειστή θα παραμείνει σήμερα Σάββατο (06/06) η λεωφόρος Ποσειδώνος μέχρι τις 21:00 το βράδυ λόγω της εξέλιξης των εργασιών αποπεράτωσης της πεζογέφυρας. Με βάση την ανακοίνωση που εξέδωσε το αρμόδιο υπουργείο θα είναι κλειστή η παραλιακή λεωφόρος από την οδό Κανάρη μέχρι και τη λεωφόρο Καλαμακίου, όπως επίσης και η λεωφόρος Καλαμακίου από την οδό Αριστοτέλους μέχρι και τη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Η Τροχαία αναμένεται να κάνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις όλο αυτό το διάστημα, ενώ θα τροποποιηθούν και τα δρομολόγια όλων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς που διέρχονται από τη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Ποσειδώνος κλειστή: Αναλυτικά η ανακοίνωση

Στα κλειστά τμήματα των παραπάνω λεωφόρων θα απαγορεύεται η κυκλοφορία τόσο των οχημάτων, όσο και των πεζών. Ιδιαίτερη μέριμνα θα υπάρχει για τους παρόδιους κατοίκους των παραπάνω σημείων, οι οποίοι θα εξυπηρετούνται από ειδική όδευση για την πεζή προσέγγιση στις κατοικίες τους.

Λόγω των μεγάλων κυκλοφοριακών φόρτων στις λεωφόρους Ποσειδώνος και Καλαμακίου, η κίνηση των οχημάτων θα είναι δυσχερής. Προτρέπουμε τους οδηγούς να αποφύγουν την κυκλοφορία κοντά στο χώρο του εργοταξίου, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν.

Ενδείκνυται η κυκλοφορία από τις λεωφόρους Αλίμου και Αμφιθέας/Ελευθερίας, ενώ πρέπει να αποφεύγεται πλήρως η κυκλοφορία στο τμήμα της λεωφόρου Ποσειδώνος ανάμεσα στις λεωφόρους Αλίμου και Αμφιθέας.

Για την εξυπηρέτηση των πολιτών (πεζών και οδηγών) θα υπάρχουν δυνάμεις της Τροχαίας στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να ρυθμίζεται η κίνηση.

Ο δήμος Αλίμου ζητάει την κατανόηση και τη συνεργασία των κατοίκων της περιοχής προκειμένου να ολοκληρωθεί με ασφάλεια η κατασκευή του έργου και να αποδοθεί το ταχύτερο δυνατόν στη χρήση του κοινού η νέα πεζογέφυρα.

Κλειστή η λεωφόρος Ποσειδώνος λόγω έργων για ένα 24ωρο

Δείτε ακόμη

Επίθεση με βιτριόλι: Μικρό “φως” στις έρευνες, ποια στοιχεία έχουν οι Αρχές
“Προστατεύουμε την πατρίδα μας” – Το μήνυμα Χαρδαλιά για το τριήμερο
Μαγική η “Πανσέληνος της Φράουλας” – Δεκάδες Αθηναίοι βγήκαν να χαζέψουν τον ουρανό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις